Managerul Spitalului Județean Piatra Neamț, unde au ars de vii 10 persoane, numit pe filieră politică! A trecut din barca PNL în cea a PSD și a ajuns director de spital

Tragedie în România! Până la această oră, 10 persoane confirmate cu Covid-19 și internate la Spitalul de Urgență Județean Piatra Neamț au decedat, în urma unui incendiu izbucnit la secția ATI. Persoanele decedate erau intubate, au informat autoritățile.

Managerul Spitalului din Piatra Neamț, Lucian Micu, a fost numit în funcție în urmă cu două săptămâni, de către președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, un apropiat al fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

Micu a fost primar al Romanului, dar, după ce a fost declarat incompatibil de ANI, a fost eliberat din funcție de prefect.

El a trecut din barca PNL în cea a PSD, pentru a candida la Primăria Roman, însă din cauza deciziei ANI nu a mai putut participa la alegeri.

Ca atare, la 28 octombrie, el a fost numit în funcția de manager al Spitalului Piatra Neamț, în urma unei hotărâri a lui Ionel Arsene, șeful CJ Neamț.

Lucian Micu a devenit, astfel, al optulea manager al Spitalului de Urgență Județean Piatra Neamț în mai puțin de un an.

„Ştiu să fac administraţie, în sensul că pot să le confer celor din jurul meu condiţiile optime pentru a avea siguranţa că îşi pot face treaba cum pot ei mai bine. Acesta este primordialul meu scop. Iar acestui scop i se alătură cel care îmi aduce o provocare în plus, construirea unui nou spital, cel de la Gîrcina, din fonduri europene, direct de la Bruxelles. Nu este cel mai favorabil moment pentru a accepta să fiu lider în sistemul sanitar, ştiu asta, dar am încredere în echipa medicală de la SJU că face ceea ce poate şi ştie mai bine ca pacienţii din unitatea medicală să se facă bine“, a precizat, pe Facebook, Lucian Micu, la numirea în funcție.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com