Mantrele magice de care au nevoie zodiile. Unii nativi trebuie să le citească la finalul acestei luni

Sfârșitul acestei luni va fi unul destul de dificil pentru unele zodii. Anumiți nativi trebuie să citească anumite mantre pentru a scăpa de probleme. În caz contrar, ultima săptămână din ianuarie le va aduce numai complicații, pe care nu vor reuși să le rezolve prea curând.

a

Mantrele de la finalul lunii

Anul nu a început deloc bine pentru Taur. Este stresat de când a pierdut pe cineva drag și nu mai crede deloc în iubire. Finalul lunii îi pregătește o lovitură grea în plan sentimental, pe care o va putea evita doar dacă are încredere în Univers și citește următoarea mantră. Este puternică și îi oferă puterea de a merge mai departe, deși a suferit mult și și-a pierdut speranța.

Învăț să am încredere în puterile divine, învăț să am încredere în Univers. Știu că îmi este destinată o poveste minunată de dragoste. Știu că urmează să am putere și să am parte de cele mai frumoase lucruri. Știu că cineva mă protejează și vrea să mă vadă fericit.

Nici Gemenilor nu le merge prea bine în săptămâna 24-30 ianuarie. Simt că toți cei din jur sunt împotriva lor și caută o cale de scăpare din situația în care se află, dar nu o găsesc. Universul pare să se fi îndepărtat de ei și nu le oferă niciun sprijin, dar există o mantră care va rezolva asta.Pentru a se schimba lucrurile în bine și pentru a atrage toată energia pozitivă, iată ce trebuie să rostești: „Este un nou început, un nou an în care mă voi elibera de tot ce s-a întâmplat rău în anul anterior. Este momentul să încep un nou stil de viață. Trebuie să renunț la oamenii toxici din viața mea și să le iau ocazia de a-mi crea nefericire.Nu voi mai pune toate lucrurile negative la suflet și voi încerca să-mi aștept sufletul pereche. Știu că drumul meu va fi încărcat de lucruri bune și că cineva mă va iubi sincer și necondiționat!”

Mantrele și zodiile

În ultima vreme, Scorpionii au uitat să îi aprecieze pe cei din jur și s-au pus prea mult pe primul loc. Este important să acorzi importanță propriei tale persoane, să te faci să te simți mare, dar la fel de important este să le arăți și celor dragi cât de mult contează pentru tine. Citește următoarea mantră dacă vrei să fii mai bun cu oamenii, să iubești sincer și să scapi de vicii.„Pot fi mai bun și îmi pot depăși limitele prin afecțiune. Mă bucur de tot ce am și de tot ce trăiesc. Mă simt norocos și împlinit atunci când oamenii mă iubesc și la rândul meu voi încerca să-i apreciez și să-i iubesc mai mult. Simt că cineva mă iubește iar eu mă voi strădui să-i arăt același lucru. Sunt parte din Univers și iubesc tot ce mă înconjoară!”Vărsătorii și-au cam pierdut încrederea în ei și au nevoie de un impuls pentru a se regăsi. Emoțiile îi copleșesc tot mai mult și nu mai găsesc puterea de a se pune pe picioare. Citește următoarea mantră pentru a te îndepărta de tot ce este rău și fă-i pe oameni să te aprecieze la adevărata ta valoare.„Am încredere în puterea sufletului meu. Am sentimente și emoții pe care este normal să le simt. Voi încerca să prind încredere în persoanele care mă iubesc cu adevărat și să învăț să le apreciez la adevărata lor valoare.Am drumul meu de la care nu vreau să mă abat oricât de dificile ar fi obstacolele. Mă îndepărtez de tot ce este negativ și toxic și mă îndrept către oamenii care vor să-mi fie alături!”

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com