AD

POLITICA

Marcel Ciolacu vrea și mai multe demisii după ce Marius Budăi și Gabriela Firea au părăsit Guvernul

todayiulie 14, 2023 9

Background
share close
AD
AD

Marcel Ciolacu vrea și mai multe demisii după ce Marius Budăi și Gabriela Firea au părăsit Guvernul

Marius Budăi și Gabriela Firea au părăsit Guvernul. Premierul Marcel Ciolacu a spus că a avut o discuție cu Gabriela Firea despre azilele groazei și apreciază „gestul voluntar” făcut de aceasta, deși lui îi „este foarte clar” că ministrul Familiei „nu are nicio legătură directă cu acest caz”.

„Am avut astăzi o discuție la Guvern cu doamna ministru Gabriela Firea pe tema ”azilelor groazei”.

Îmi este foarte clar că doamna Gabriela Firea în calitate de ministru nu are nicio legătură directă cu acest caz. Cu toate acestea, a fost o presiune uriașă în ultimele zile la adresa domniei sale, din cauza unor colaboratori ai doamnei ministru pentru care s-a probat deja implicarea.

În consecință, până la clarificarea tuturor aspectelor legate de acest caz, doamna Firea a decis să își depună mandatul de ministru al Familiei.

Vreau să subliniez că apreciez gestul voluntar pe care l-a făcut doamna Firea”.

SURSA: Facebook/Marcel Ciolacu

Ciolacu nu vrea ca lucrurile să se oprească aici, așa cum a precizat în aceeași postare făcută pe Facebook.

Lucrurile nu trebuie să se oprească însă aici. Aștept acum ca și primarii, șefii de Consilii Județene, directorii de instituții publice locale sau șefii din poliție care au avut o legătură cu “azilele groazei” să își asume pe deplin responsabilitatea. Toți trebuie să facă un pas în spate.

Lucrurile nu se vor schimba, însă, doar cu un număr de demisii. Cel mai grav ar fi ca această indignare legitimă a societății să fie acoperită de un șir de demisii, iar în spate lucrurile să rămână la fel.

Este nevoie de o schimbare reală, în profunzime, ca să putem repara acest sistem odios care a corupt conștiințe în schimbul banilor.

Mi-am asumat ca prim-ministru acest lucru. Și voi merge până la capăt! Voi schimba lucrurile de sus până jos, alături de colegii mei din Guvern, de Biserica Ortodoxă Română și de restul cultelor din România, precum și de societatea civilă. Nu am nicio milă pentru cei care au distrus viețile și sufletele unor oameni fără apărare!

SURSA: Facebook/Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu îi cere astfel, în mod indirect, demisia lui Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea și primarul orașului Voluntari, în care funcționau azilele groazei.

SURSA: https://redactia.ro/marcel-ciolacu-vrea-si-mai-multe-demisii-dupa-ce-marius-budai-si-gabriela-firea-au-parasit-guvernul-278233?fbclid=IwAR2cCyAPc_S9emNcszXq-IUK9Amj2uJPR9M6klKvkN3DepEX9jmtwMKlSIk

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com