MARCEL PAVEL, NOI DEZVĂLUIRI DIN SALONUL COVID-19: “AM AVUT DOUĂ NOPȚI CUMPLITE, AM AVUT SENTIMENTUL CĂ…”

Marcel Pavel a făcut noi dezvăluiri din timpul petrecut în salonul COVID-19 după ce a fost confirmat pozitiv; conform celor mai noi informații, la nivel mondial există 17.293.325 de oameni care au contractat boala mortală apărută în China. Cântărețul român va împlini 61 de ani pe 4 decembrie.

Marcel Pavel, noi dezvăluiri din salonul COVID-19: “Am avut două nopți cumplite…”

De curând, Marcel Pavel a acceptat să vorbească din nou despre contaminarea cu virusul SARS-CoV-2 și a dezvăluit cum au decurs momentele de cumpănă când se afla internat în spital.

“Da, într-adevăr, am avut două nopți cumplite şi am avut cumva sentimentul că m-am trezit din ghearele morții. Dar Dumnezeu m-a ajutat şi am scăpat şi nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta!”, a declarat îndrăgitul artist pentru publicația VIVA!.

Întrebat care a fost relația sa cu divinitatea în ultima vreme, dacă s-a simțit protejat de Sus: “Eu sunt mereu cu Dumnezeu, toți suntem mereu cu Dumnezeu, de când ne naştem şi până la moarte, nu trebuie să existe o pauză! Nu am cum să îi reproşez eu ceva Lui, ci doar să îi mulțumesc că mi-a fost şi că îmi este alături! A fost un moment de neatenție din partea mea, eu, care mă protejam mereu de aerul condiționat sau de orice condiții neprielnice, nu ştiu cum s-a întâmplat, dar, cu câteva zile înainte de a se petrece infectarea, nu am mai fost la fel de atent. Iar momentul de neatenție m-a costat scump. Lui mă rog în fiecare zi, simt că mă sprijină şi mă ajută mereu, aşa că nu mă închin doar când am nevoie, ci pentru că aşa simt. Zilnic mă rog pentru familia mea şi pentru omenire, în general, pentru sănătatea noastră şi a Pământului acestuia, care este superb, şi nu exagerez. Nu sunt habotnic, ci sunt mereu alături de Dumnezeu, şi El alături de mine; dovada cea mai bună este faptul că noi vorbim acum”.

În România, bilanțul infectărilor cu noul coronavirus a ajuns la 49.591, iar cel al morților, la 2.304. Potrivit statisticilor făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică, 26.609 de oameni s-au vindecat de boala rară din China.

Surs: cancan.ro

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com