Marcel Vela: Cei care sunt izolați, dacă încalcă izolarea, intră în carantină pe banii lor

Marcel Vela a luat decizia prin ordonanța militară nr. 4 din 29 martie 2020, ca persoanele care sunt plasate în izolare la domiciliu și încarcă regulile, să fie plasați în carantină, amendați cu 20.000 de lei și vor plati și costurile carantinei de 14 zile.

a

Marcel Vela a luat aceast măsură pentru cei pentru 130.000 de români care sunt plasați în izolare și care nu au respectat, mulți, regulamentul ordonanțelor militare.

Amenda minimă până astăzi era de 100 de lei, aceasta  a fost mărită la minim 2000 de lei și maxim 20.000 de lei pentru persoanele care încalcă legea cum ar fi:

Câteva din regulile Ordonanței Militare numărul 4, din 29 martie 2020, care pot aduce amenzi

  • Nu au declarație pe proprie răspundere pentru poliție corect completată
  • Nu au adeverință de la angajator
  • Sunt în carantină și ies din casă
  • Se deplasează în grupuri mai mari de 3 persoane pe stradă
  • Organizează petreceri
  • Încalcă orice regulă din ordonanța militară numarul 4 din 29 martie 2020.

Sunt mii de români care nu au luat în serios măsurile luate de autorități, iar acesta este unul din motive pentru care autoritățile au emis Ordonanța Militară nr. 4. Autoritățile atrag atenția că dacă populația va continua să nu înțeleagă și să nu respecte regulile, acestea se vor înăspri și vor fi măsuri și mai dure luate.

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com