MARCEL VELA PREGĂTEȘTE O NOUA ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ PENTRU ROMÂNIA! DE CÂND VA INTRA ÎN VIGOARE

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Velea, pregătește o nouă Ordonanță de Urgență. Informațiile despre aceasta o să fie făcute publice marți, 25 august.

a

Ordonanța de Urgență vizează completarea unor acte normative cu incidență în protecția animalelor, precum și stabilirea unor măsuri organizatorice. Legat de această tema, Marcel Vela va face toate precizările necesare la ora 17:00, în cadrul unei conferințe de presă.

Marcel Vela nu a venit în Parlament, ca să fie audiat de Comisia “Sparanghelul”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a lipsit marţi, de la audierile Comisiei parlamentară de anchetă privind românii care au plecat la cules de sparanghel. Potrivit preşedintelui acestei Comisii de anchetă, senatorul PSD Radu Oprea, agenda încărcată a ministrului şi o deplasare în ţară l-au împiedicat pe acesta să vină în Parlament.

Radu Oprea a precizat că următoarea invitaţie la audieri pentru ministrul Vela este pentru marţi, 1 septembrie, dată la care va fi chemat şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode. 

Eu îl rog pe domnul ministru Vela să vină în faţa Comisiei de anchetă, să vină să răspundă întrebărilor deputaţilor şi senatorilor, pentru că aşa este corect. Trebuie să răspundă, cu certitudine, unor întrebări care până astăzi nu au primit răspuns, cum ar fi – de exemplu – de ce în Ordonanţa Militară 7 a apărut articolul 10 care a dat dreptul curselor charter să fie operate pe aeroporturile din ţară? (…) Cred că nu trebuie să fie speriat, nu are de ce să se teamă să vină în faţa Comisiei de anchetă şi să răspundă unor întrebări care frământă opinia publică din România”, a spus Oprea.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com