Marcela Fota, moment emoționant la mormântul soțului. Fiul lor a mers acolo pentru prima dată

Viața Marcelei Fota s-a schimbat complet de când a rămas văduvă. În preajma sărbătorilor de iarnă și-a pierdut soțul, lucru ce a marcat-o pe celebra interpretă de muzică populară. Ea a rămas acum singură cu un copil, iar de curând a avut parte de un moment extrem de emoționant alături de acesta.

Fiul Marcelei Fota, pentru prima dată la mormântul tatălui

Marcela Fota trece printr-o perioadă extrem de grea. Artista și-a pierdut soțul în urmă cu câteva luni, lucru la care nu se aștepta nimeni. Acesta a suferit un atac de cord în timp ce se afla la o coadă într-o instituție, deși nu dăduse înainte semne că nu s-ar simți bine.

Fiul lor a primit cu greu vestea că tatăl lui a plecat din această lume și nu a avut puterea de a participa la înmormântare. Mama lui nu a pus presiune pe el și nu l-a obligat să ia parte la acest eveniment trist și nici să meargă apoi la mormântul părintelui său răpus înainte de vreme.

Marcela Fota a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că David, fiul lor, era extrem de atașat de tatăl său și a vrut să și-l amintească doar în viață. De curând, acesta i-a cerut mamei sale să o însoțească la cimitir de ziua tatălui său care ar fi împlinit 48 de ani, unde au pus un buchet de flori. Deși are doar 12 ani, mama lui spune că a dat dovadă de maturitate și a promis că va fi mereu puternic.

”Fiul a mers la cimitir pentru prima dată, a tratat totul cu o maturitate pe care nu am vrut să i-o insuflu, i-am spus că noi doi suntem o echipă și vom reuși. Suntem o echipă și așa vreau să cred că vom rămâne, că vom birui, iar soțul nostru e secundă de secundă lângă noi”, a spus Marcela Fota.

De ce nu îi spune fiul MAMĂ Marcelei Fota

Marcela Fota își crește singură acum copilul, dar îi vorbește mereu despre tatăl lui, pe care micuțul l-a iubit mult și de care era foarte atașat. De când acest a murit, cel mic s-a maturizat foarte mult și mama lui lasă impresia că în curând va fi bărbatul în casă.

Marcela Fota a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV de ce fiul ei niciodată nu o strigă ”mamă”. În toți cei 12 ani, el a strigat-o pe mama sa doar  ”Marci”, pentru că a mers cu ea peste tot și a auzit cum toți o strigă așa, crezând că și el trebuie să facă la fel. Artista nu este deloc deranjată din această cauză, ci chiar se bucură că are o relație bună cu micuțul.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com