Marcela Fota nu își mai revine din șoc. Cum arată viața ei de când a rămas văduvă

Marcela Fota este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi din țară. De luni bune trăiește un calvar, după ce soțul ei a murit subit în timp ce stătea la coadă la un xerox. Interpreta nu și-a mai revenit nici acum din șoc și spune că niciodată nu va mai fi la fel, dar încearcă să fie puternică pentru copil.

a

Marcela Fota își plânge soțul

Marcela Fota și-a pierdut soțul în luna decembrie a anului trecut. Acesta se afla la un centru de copiat acte din Craiova, când deodată s-a prăbușit. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute bune, însă fără succes, rămânând doar să constate decesul și să o contacteze pe soția răposatului. Cei doi vorbiseră la telefon cu puțin timp înainte de nefericitul eveniment și nu dădea semne că nu s-ar simți bine.

Marcela Fota trăiește de atunci o dramă din care nu mai poate ieși. Artista a suferit mult după pierderea soțului și încă nu îi vine să creadă că nu îl va mai vedea niciodată pe cel căruia i-a jurat credință veșnică și care i-a dăruit un copil minunat.

Interpreta Marcela Fota spune că băiatul ei este cel care îi dă cea mai mare putere și datorită lui a reușit mereu să se adune și să meargă mai departe. Marcela a mărturisit că încearcă să îl țină ocupat pe fiul ei cu tot felul de activități și îi oferă toată atenția ei, pentru a se asigura că nu are de suferit. Îi vorbește mereu despre tatăl lui, pe care îl poartă viu în amintire.

„Încerc să mă adun și să merg mai departe. Un mare aport  în toată încercarea mea de a merge mai departe o are băiatul meu, care merită tot acest efort. Suntem nedespărțiți așa am fost din totdeauna, dar acum cu atât mai mult. Starea lui de spirit este foarte importantă pentru mine iar eu încerc să-i țin mintea ocupată cu tot felul de lucruri, încât să accepte realitatea pe care o trăim și să reușim să mergem mai departe împreună.”, a declarat Marceloa Fota pentru CANCAN.RO.

Marcela Fota își visează mereu soțul

Au trecut aproximativ 8 luni de la moartea soțului ei, iar Marcela Fota îi simte lipsa din ce în ce mai mult. Artista a mărturisit că îl visează mereu pe soțul ei și îl întreabă de ce a părăsit-o, pentru că nu își poate explica cum de soarta a fost așa de dură cu ei.

Cântăreața spune că aveau multe planuri de viitor și își doreau să realizeze multe împreună, dar viața lui a fost mult prea scurtă și nu au mai apucat nici măcar să își ia adio așa cum ar fi trebuit.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com