MAREA ÎMPĂCARE! JENNIFER LOPEZ ŞI BEN AFFLECK, DIN NOU ÎMPREUNĂ?! CUM AU FOST SURPRINȘI CEI DOI FOȘTI IUBIȚI

După recenta despărțire de Alex Rodriguez, Jennifer Lopez pare că nu a stat degeaba. Recent, artista a fost surprinsă în compania fostului iubite de acum 17 ani, actorul Ben Affleck. Mai mult, cei doi au petrecut un weekend împreună în Montana.

În urmă cu 17 ani Jennifer Lopez şi Ben Affleck își anunțau despărțire. Cei doi s-au logodit în anul 2002, iar în anul 2004 și-au spus adio. Acum, pare că și-au regăsit drumul unul spre altul și mulți speculează o împăcare.

Potrivit, DailyMail cei doi au fost văzuți împreună de două ori într-o săptămână, iar unele surse au declarat că aceștia au petrecut mult timp la vila artistei din LA. Mai mult, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost văzuți împreună în Montana, acolo unde actorul are o cabană. Cei doi au ajuns acolo cu avionul privat a lui Ben Affleck, iar apoi au fost văzuți cu multe bagaje.

Deși presa internațională speculează o împăcare, mai mulți apropiați ai celor doi au declarata că „sunt doar prieteni”. Iar escapada din Montana nu a însemnat nimic, ce doi mergând, în fapt, la The Yellowstone Club, o staţiune de schi şi golf localizată în Madison County, care atrage multe vedete.

Jennifer Lopez, despărțire recentă

Deși urma să aibă loc o căsătorie, Jennifer Lopez și Alex Rodriguewz și-au spus adio după patru ani de relație. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, iar despărțirea a fost una de comun acord. Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguewz a început în anul 2017, iar în anul 2019 s-au logodit.

„Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și sperăm să rămânem astfel. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copiii celorlalți. Din respect pentru ei, singurul alt comentariu pe care trebuie să-l spunem este să vă mulțumim tuturor celor care a trimis cuvinte frumoase și încurajatoare”,  a transmis cuplul.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com