Marele regret al lui Nelu Ploieșteanu înainte de a fi intubat! Ce a rugat-o pe fiica lui

Starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu este, în continuare, critică. Artistul se află internat la Spitalul Floreasca de pe 13 martie. Înainte de a fi intubat, a avut o mare dorință, pe care i-a spus-o fiicei sale.

Nelu Ploieșteanu, diagnosticat cu Covid-19, s-a internat cu marele ”of” că nu mai reușise să ajungă la mormântul băiețelului său, Mihaiță, pentru a aprinde o lumânare. ”Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre. Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine!”, a dezvăluit un cadru medical din spital, pentru impact.ro.

Marele regret al lui Nelu Ploieșteanu înainte de a fi intubate! Ce a rugat-o pe fiica lui

Și Florin Condurățeanu a vorbit despre starea artistului. ”Am vorbit cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registrul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă. Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid-19. Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a dezvăluit prezentatorul tv la Antena Stars. 

Iar cântărețul Nicu Teișanu, a oferit aceleași detalii sumbre. ”Nu e bine deloc. Știu că, în ultima perioadă, cânta în Slănic Moldova. Când am vorbit cu el se temea de pandemie”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com