Margherita a ajuns pe mâna medicilor. Ce terapie face fiica Clejanilor

Margherita de la Clejani este unul dintre cele mai interesante personaje ale momentului. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță a fost implicată în mai multe scandaluri, dar de ceva timp s-a mai liniștit, însă pare că nu scapă de problemele cu legea. Mai mult, acum a ajuns și pe mâna medicului, unde face o terapie specială.

Margherita face terapie

Margherita s-a liniștit în ultima perioadă. După ce a provocat un accident în timp ce era sub influența substanțelor interzise, a continuat să intre în scandaluri cu jurnaliștii, poza în tot felul de ipostaze și reușea să atragă atenția în fel și chip, dar acum s-a mai calmat.

Totuși, a avu nevoie de ajutorul medicului pentru a fi mai activă, având în vedere că are multe pe cap, inclusiv o afacere cu haine de care trebuie să se ocupe. Astfel, a mers la o clinică să facă o terapie cu perfuzii cu tot felul de substanțe care să o revigoreze, să o facă să se simtă mai energică.

„Am ajuns pe aici să fac o terapie de revitalizare. Prin această perfuzie intră electroliții, amino-acizi, vitamine, substanțe atât de necesare corpului nostru pentru a ne simți revigorați și revitalizați. Mă simt foarte bine. Nu doare deloc și cred că fiecare dintre noi are nevoie de mai multă energie’, a explicat Margherita de la Clejani.

Ce operații estetice are Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor. Ea s-a schimbat complet în ultimii ani, de când a prins gustul operațiilor estetice. După prima intervenție, parcă nu s-a mai putut opri și a continuat să își facă mai multe modificări.

Inițial, Viorica și Ioniță de la Clejani nu au fost de acord, dar mai apoi și-au schimbat părerea și au susținut-o pe fiica lor financiar. Cu toții o știu acum pe fiica lăutarilor de la Clajni, dar puțini știu cum arăta ea înainte de numeroasele operații estetice pe care și le-a făcut.

Prima operație a fost cea de mărire a sânilor. Ar fi făcut mai multe intervenții pe parcurs, pentru că sânii ei au ajuns să aibă o dimensiune foarte mare. Mai mult, și-a injectat și acid în buze de mai multe ori, susținând că nu are alte îmbunătățiri. Totuși, apropiații săi spun că a modificat mai multe la nivelul feței, inclusiv nasul și pomeții, dar ea spune că sunt doar răutăți la adresa ei.

„Nu am o problemă cu nimeni. Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva wow faptul că-ţi pui acid în buze” a spus Marga, la un moment dat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com