MARGHERITA A “CĂLĂRIT” MAI MULTE MAȘINI, INCLUSIV PE A LUI FULGY “NU VĂ ȚIN PUTERILE SĂ CLINTIȚI VALORILE”

Margherita, fiica lui Ioniță și Vioricăi de la Clejani, iese încă o dată în evidență. Vedeta a fost filmată într-o ipostază mai puțin obișnuită, în mijlocul nopții, iar imaginile au ajuns online.

a

Concret, Margherita apare, în filmulețul postat pe Tik Tok, dansând lasciv pe stradă, urcându-se pe mai multe mașini, printre care se numără și cea a lui Fulgy, fratele său, dispărut de o săptămână de pe rețelele de socializare.

Vedeta le-a transmis și un mesaj urmăritorilor săi, cu ajutorul unei manea care se aude în videoclip: „Dușmanilor stați cuminți/Nu aveți cum să mă loviți/Nu vă țin puterile/Să clintiți valorile”, se aude pe fundal.

Fulgy se află în arest

Ioniță de la Clejani a dezvăluit că fiul lui se află în arest pentru 29 de zile, după ce acesta a stat la Spitalul Obregia, pentru îngrijiri privind starea lui.

”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță de la Clejani, la emisiunea Exclusiv VIP.

Și Viorica de la Clejani a făcut dezvăluiri despre faptul că fiul ei consuma droguri. Ea declarat că ajunsese să le controleze pe toate prietenele lui Fulgy de substanțe. „Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus artista.

@margheritamorningstar

♬ sunet original – Margheritamoringstar

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com