MARGHERITA DE LA CLEJANI A PĂŢIT-O IAR! S-A ALES CU DOSAR PENAL DUPĂ CE ŞI-A BĂTUT MAIMUŢA IAR IMAGINILE AU AJUNS LA TV

Margherita de la Clejani pare că a intrat într-un cerc vicios și orice ar face dă de probleme. După scandalul iscat de la accidentul pe care la provocat și acuzațiile că a consumat unele substanțe interzise, urmează o altă problemă. Cântăreața s-a ales cu dosar penal după ce la Tv au ajuns unele imagini în care animalul ei de companie nu este tratat așa cum se cuvine.

În urma imaginilor apărute în mediul public, consilierului general din Primăria Capitalei, Tudor Ionescu a depus o plângere ce vizează modul în care a fost tratată maimuța Margheritei de la Clejani. Iar în acest caz polițiștii au deschis un dosar penal.

„În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis  două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj’, a declarat Tudor Ionescu.

Maimuța nu îi aparține Margheritei

De ceva timp, Margherita de la Clejani apare pe rețelele de socializare însoțită în permanență de noul sau animal de companie, maimuțica Lio. Cele două sunt de nedespărțit, însă se pare că Lio nu aparține, de fapt, Margheritei.

Ea este a unor prieteni ai familiei din Clejani. Iar aceștia sunt părinți adoptivi, deocamdată. Însă chiar și așa pare că toată familia Clejanilor este fascinată de mica făptură.

„Maimuța e a unui prieten din străinătate și mi-o aduce mie din când în când. Eu m-am atașat foarte tare de ea, datorită faptului că copilașii mei s-au făcut mari, nu-mi mai acordă atenție, iar Lio e ochii mei din cap.”, a spus Viorica din Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com