Margherita de la Clejani a primit sentința! Bomba sexy condamnată penal, pentru că a condus drogată

Vești proaste pentru familia Clejanilor. Sentința din dosarul fiicei lor Margherita a sosit. Ce condamnare a primit fiica cea mare a Vioricăi de la Clejani în urma concerii mașinii sub influența substanțelor interzise.

a

Margherita de la Clejani, 200 de zile-amendă și interzis la volan!

Vă reamintim că în urmă cu aproape doi ani, fiica Clejanilor a fost prinsă de poliție conducându-și mașina sub influența substanțelor interzise. Același lucru l-a făcut și fratele ei mai mic, Fulgy, dar se pare că judecătorii au fost mai rapizi în decizii în dosarul Margheritei. Conform informațiilor din dosar, fiica Clejanilor s-a ales cu o sancțiune de 16,000 de lei, 200 de zile-amendă și suspendarea permisului de conducere. Procedura spune că dacă Margherita nu achită cei 16,000 de lei, aceștia se vor transforma în 200 de zile de pușcărie.

Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020). Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatei şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2021.„, arată decizia judecătorilor în cazul Margheritei de la Clejani.

Margherita, deloc ocolită de ghinion

Vedeta și-a găsit magazinul vandalizat. Pentru cine nu știe, Margherita de la Clejani și-a focusat toată pasiunea pentru modă într-un atlier de creație. De mai bine de un an, Margherita de la Clejani creează obiecte vestimentare, dar și combină ținute inedite. Magazinul ei este situat în inima Bucureștiului, chiar pe Calea Victoriei, unde prețul unui spațiu pentru închiriere nu este pentru buzunarul oricui.

Astăzi de dimineață, Margherita a fost șocată să vadă că toată vitrina magazinului a fost acoperită cu graffiti. Fiica Clejanilor a povestit totul pe pagina sa de instagram și a spus că nu înțelege de ce tocmai ei i s-a întâmplat acest lucru fiindcă nu știe să aibă dușmani.

Mă aflu pe Calea Victoriei nr. 101, la laboratorul meu de creaţie vestimentară şi iată ce am găsit pe geamuri. Vreau să ştiu şi eu cum ar trebui să procedez în această situaţie, atunci când găsesc geamurile absolut vandalizate. Ce ar trebui să fac, care trebuie să fie atitudinea mea? Cum să mi se întâmple mie una ca asta şi mă întreb oare de ce? Nu am duşmani, nici prieteni. Cum am intrat aici am fost şocată !

Am încercat să curăţ geamurile şi nu s-a luat! Nu am o problemă cu nimeni. Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva wow faptul că-ţi pui acid în buze.„, a spus Margherita de la Clejani.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com