Margherita de la Clejani și întreaga familie, interziși la Antene. Decizie istorică a șefilor de la Intact. Ce urmează acum - RADIO FX NET

Margherita de la Clejani și întreaga familie, interziși la Antene. Decizie istorică a șefilor de la Intact. Ce urmează acum

Astăzi, reprezentanții Antenei 1 i-au anunțat pe Viorica de la Clejani și pe fiica ei, Margherita, că au embargo la emisiunile trustului, după ce, amândouă, au agresat reporter, fotografi și cameramani ai postului din Băneasa.  De ce această decizie? Astăzi, în jurul prânzului, Margherita a fost protagonista unui scandal de zile mari, chiar în mijlocul străzii.

Margherita de la Clejani a ajuns să fie interzisă la Antena 1

Pe când se plimba haotic pe stradă, fără o direcție anume, într-o stare deloc firească, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a observat că este urmărită de paparazzi. Fără să stea prea mult pe gânduri, blondina a aruncat cu un măr spre unul dintre fotograf. A început să îl injure ca la ușa cortului, în gura mare, fără să se rușineze de privirile îngrozite ale trecătorilor. Paparazzi au încercat să se scuze și să o calmeze pe Margherita. Aceasta s-a aprins și mai tare, având reacții de-a dreptul tulburătoare, dar și un dialog în neconcordanță cu realitatea:

”De unde aveți mă, pârliților, voi bani să mă plătiți pe mine să declar eu ceva? Eu nu vorbesc decât la Hollywood. Voi nu sunteti decât niște neica noastră. Holywood? Altceva. (…) Întrebați poliția. O să iasă testele toate și o să vă dau cu testele în cap la toți. Și dacă nu plecați acum vă dau cu asta în cap. Vă crăp capul. Plecați în p…a mea de aici”, a spus artista, parcă ieșindu-și din minți.
Margherita s-a îndreptat la propriu spre un fotograf, căruia a încercat să îi smulgă aparatul din mână. Văzând că nu are șanse, a început să îl lovească în cap cu pumnii pe tânăr.

EXCLUSIV Margherita de la Clejani și întreaga familie, interziși la Antene. Decizie istorică a șefilor de la Intact. Ce urmează acum
EXCLUSIV Margherita de la Clejani și întreaga familie, interziși la Antene. Decizie istorică a șefilor de la Intact. Ce urmează acum

Șefii Antenelor nu au mai suportat umilințele la care au fost supuși angajații lor

Reacția șocanță a acesteia vine la câteva zile după ce Viorica a aruncat cu o sticlă de apă spre reporterii Antenei 3, pe care a pus mai apoi un furtun cu apă rece. Așa cum era de așteptat, trustul din Băneasa nu a putut să treacă nici măcar o clipă cu vederea un asemenea derapaj agresiv atât fizic, cât și verbal:

“Viorica și Margherita nu mai au ce să caute la emisiunile posturile Antenei. Aici nu se tolerează astfel de derapaje. Înțelegem dreptul omului la intimidate și l-am respectat întotdeauna. Considerăm că atitudinea Margheritei este una deplorabilă.

În neconcordanță cu valorile și limbajul pe care canalele trustului le promovează. Cerem ca angajații noștri să fie tratați cu respect. În niciun caz nu permitem ca cineva să îi lovească, să îi umilească ori să distrugă bunurile trustului. Dacă am ignora situația, ar însemna că acceptăm și încurajăm astfel de derapaje”, ne-au mărturisit surse din interiorul trustului patronat de Dan Voiculescu.

Margherita de la Clejani, scandal monstru în urma unui accident

În urmă cu câteva zile, Margherita a fost implicată într-un accident de circulație neobișnuit. Artista a lovit violent o mașină parcată regulamentar. La fața locului s-a deplasat o mașină de poliție. Oamenii legii au observat că atitudinea acesteia nu este una firească.

Tânăra de 28 de ani delira, spunând, printre altele, că a făcut accident de mașină pentru că a fost ținută de vorbă de Johny Deep. Margheritei I s-a făcut un test rapid de alcool. Testul a ieșit negativ, și unul de droguri, care a ieșit pozitiv la heorină. Astfel, artista a fost dusă la INML, pentru a i se preleva sânge, apoi la secția de poliție, acolo unde i s-a deschis dosar penal.

Sursa: playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com