Margherita, momente de panică! Fiica Clejanilor a leșinat

Margherita de la Clejani este, fără doar și poate, unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz. Fiica Clejanilor a fost implicată în multe scandaluri care au ținut-o pe prima pagină a tabloidelor și îi place mereu să iasă în evidență. De data aceasta, însă, a atras atenția după ce a leșinat.

Margherita a leșinat la Splash! Vedete la apă

Margherita de la Clejani este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. A demonstrat de-a lungul timpului că îi place să aibă toată atenția asupra ei, dar și că îi place foarte mult să riște și nu se dă înapoi de la nimic, deși este o tânără răsfățată de către părinții ei.

Fiica Clejanilor participă acum la show-ul Splash! Vedete la apă, acolo unde își va învinge toate fricile și unde va demonstra că nimic nu o poate speria atunci când este în apă. Astfel, ea a decis să arate că poate sări chiar de la 5 metri, deși nu știe să înoate și nu are deloc experiență.

Artista s-a speriat extrem de tare cu doar câteva secunde înainte de a sări și a simțit că i se face rău. A avut parte de câteva momente de panică și, în scurt timp, a leșinat sub privirea speriată și neputincioasă a colegilor. Antrenorul a chemat imediat cadrele medicale, care i-au administrat calciu și magneziu și au pus-o rapid pe picioare.

Margherita a uitat ce s-a întâmplat

Din fericire, și-a revenit și nu au existat și alte complicații. Marga a avut parte de șocul vieții sale și s-a panicat extrem de tare de frica apei, ba chiar a avut un moment în care a uitat ce se întâmplase și credea că a reușit să ducă saltul la bun sfârșit.

“Am sărit? Cum n-am sărit? Nu știu, aș fi vrut să sar acum de la 5 metri, dar nu știu, mi-a fost foarte frică, nea Marin! Și mi s-a făcut rău, am leșinat”, a spus Marga, după ce s-a trezit.

Nea Marin nu a crezut-o deloc și a spus că a fost doar teatru, că de fapt nu ar fi avut nicio problemă, dar a vrut să impresioneze și să atragă atenția.

Jurizarea a fost una extrem de dură și tânăra a primit calificative foarte mici pentru eșecul ei. Marga a fost dezamăgită de rezultat și a decis să sară din nou, dar de data aceasta de pe trambulina de 1 metru, unde nu a mai întâmpinat probleme și chiar s-a descurcat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com