MARGHERITA NU SE OPREȘTE. FATA CLEJANILOR, IEȘIRE NERVOASĂ SPECTACULOASĂ ÎN PLINĂ STRADĂ: „AM CONSUMAT-O PE M*-#%. O P@#$”

Margherita din Clejani a avut o nouă ieșire nervoasă, de data aceasta în mijlocul unei străzi din Capitală. Abordată de o echipă de jurnaliști, fiica Clejanilor a început să devină violentă.

Și pentru că, cel mai probabil își dorește să nu mai fie urmărită peste tot, Margherita a început să le explice celor prezenți că îi lovește în cap cu ceva. Mai mult, vedeta le-a explicat ironic nu vrea să discute cu paparazzii din țară, și că discută doar cu cei de la Hollywood, scrie Spynews.ro.

A lovit un cameraman cu un măr

Potrivit sursei amintite mai sus, Margherita a aruncat la un moment dat cu un măr în unul dintre cameramanii aflați la fața locului.

„Dacă aveți bani să mă plătiți, eu nu vorbesc decât pentru Hollywood. Noi nu sunteți decât niște neica nimeni. Înțelegi? Hollywood… altceva! (…) Întrebați Poliția. O să iasă testele toate și o să vă dau cu testele în cap la toți. Și dacă nu plecați acuma vă dau cu ăsta în cap. Plecați în p@#$ mea de aici”, a continuat nervoasă.

Apoi, Margherita a încercat să-i smulgă camera unui paparazzi, aproape lovindu-l în față și a început să se deplaseze arătându-le degetul mijlociu și înjurându-i.

„Am cosumat pe m*-#%. O p@#$. Pentru că vreau, îmi pot și că-mi permit. Dați-vă în p@#$ că m-ai făcut drogată. Du-te în p@#$ la IML și vorbește cu ei, nu cu mine. Reacțiile astea sunt pe măsură. Nu poate să stea omul liber, liniștit. Mă filmezi, du-te în p@#$ de fraier”, a mai spus artista.

La un moment dat, Margherita a vrut să îi lovească și să îi scuipe. „Vă dau și un capac. Vă și scuip. Sunt violentă că vreau și că pot. Du-te-n p@#$ mea și cu toată familia. M@#$!”, a spus Margherita nervoasă.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com