Maria Constantin declară război! Artista a jignit-o dur pe Gabriela Cristea: “Este foarte rea!”

Maria Constantin este una dintre cele mai celebre interprete de muzică populară din țara noastră. Ea îi declară război Gabrielei Cristea, femeia cu care nu are multe în comun, dar cu care cândva a împărțit aceeași pasiune: cele două au iubit același bărbat. Într-un moment de sinceritate, ea și-a spus părerea despre Gabriela, care nu a fost deloc una drăguță.

Maria Constantin, jignri grave la adresa Gabrielei Cristea

Maria Constantin a fost soția răposatului Marcel Toader. Timp de doi ani, cei doi au avut o căsnicie fericită, însă lucrurile au luat o altă formă și situația dintre ei s-a agravat. Astfel, au ajuns la divorț, scandaluri, Maria a acuzat că a fost agresată și povestea lor de iubire s-a terminat așa cum ei nu și-ar fi dorit.

Maria Constantin a participat la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”, de la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, unde a fost nevoită să răspundă la cele mai picante întrebări, refuzând să mănânce din sosurile extrem de iuți. După ce a comentat mai multe persoane publice, a fost pussă să numească și trei defecte ale Gabrielei Cristea, cea de-a cincea femeie pe care Marcel Toader a dus-o la altar în urmă cu mai mulți ani.

Maria nu s-a sfiit să răspundă provocării și nici nu s-a menajat vreun pic. Astfel, deși a declarat că nu o cunoaște personal pe Gabriela, a spus despre ea că este o femeie supraponderală, cu probleme de greutate, dar și foarte rea. Toate aceste afirmații s-au bazat pe mărturisirile pe care Marcel Toader i le-ar fi făcut când erau căsătoriți.

„În momentul de față am observat că are problemă cu greutatea. N-o cunosc personal. Din descrierile fostului soț… îmi spunea că este o femeie foarte rea. Fostul soț mi-a zis, care din păcate nu mai este. Asta e din descrierile lui, eu nu știu mai multe. Nu ar fi neapărat un defect „supraponderală’. Am văzut niște filmări recente și am văzut că a luat ceva în greutate, dar asta nu e de judecat, are deja doi copii’, a spus Maria Constantin.

Gabriela Cristea nu a reacționat încă

Deși toți s-ar fi așteptat ca Gabriela Cristea să răspundă jignirilor aduse de către Maria Constantin, se pare că prezentatoarea TV nu a vrut să-și strice ziua și s-a abținut. Astfel, ea s-a concentrat pe familia sa, având în vedere că azi este ziua de naștere a mezinei familiei, Iris.

Mămica a profitat din plin de această zi și a petrecut alături de familia sa. Mai mult, a publicat un mesaj emoționant pentru micuța Iris.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com