Maria Macsim Nicoară nu cooperează. Noi detalii despre caz

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit un accident la începutul lunii mai, în urma căruia a intrat în comă timp de aproximativ trei săptămâni. Aceasta a căzut pe scări, după care au trecut 8 ore în care a stat acasă inconștientă și a fost îngrijită de soțul ei. Ulterior, soacra sa a fost cea care a cerut ajutor, însă artista era deja în stare critică. Artista a ieșit din comă și a fost deconectată de la aparate, după care a fost transferată de la Spitalul de Neuro­logie la Spitalul de Recuperare. La data de 8 iulie, aceasta a fost externată și are parte de îngrijire la domiciliu, familia ei socotind că are nevoie de sprijin. Cercetările continuă, dar se pare că anchetatorii nu reușesc să scoată nimic de la mezzosoprană.

Maria Macsim Nicoară nu cooperează. Noi detalii despre caz

Imediat după ce a fost externată de la Spitalul de Recuperare, Maria Macsim Nicoară a fost dusă la domiciliul din Aroneanu, acolo unde locuiește cu soțul.Un kinetoterapeut va merge acasă la artistă, unde va continua programul de recuperare început în spital. De atunci, anchetatorii au vizitat-o în încercarea de a afla de la ea ce anume s-a întâmplat în noaptea de 11 mai, când femeia a ajuns în comă la spital, după 8 ore de suferință.

În ciuda eforturilor depuse, oamenii legii nu au reușit să scoată nicio informație de la femeie. Aceștia au ajuns la concluzia că nu artista poate coopera. În această situație, procurorii și polițiștii care anchetează cazul nu au probe suficiente pentru a demonstra că a fost comisă o infracțiune. Există posibilitatea ca acest caz să fie clasat ca un accident casnic și să fie închis.

„Ascultă ce i se vorbeşte, însă nu pare că înţelege foarte multe. Ori nu doreşte să vorbească… Este posibil să nu vorbească niciodată.”, a declarat o sursă din cadrul anchetei.

Înainte de externare, medicii declarau că mezzosoprana încă nu recunoaște pe nimeni, nu reacționează la nicio persoană care intră în salon și încă nu poate să vorbească. Totuși, urmărește cu privirea, recunoaște și se emoționează la piesele ei preferate pe care cadrele medicale i le puneau, însă nu recunoaște nimic altceva. Medicii speră că prezența celor apropiați și timpul petrecut cu familia o vor ajuta să evolueze și să revină la viața de dinainte de nefericitul accident.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com