Marian Drăgulescu, în brațele unei concurente la Survivor România. Au dormit împreună

Duminică, echipa Faimoșilor s-a mărit cu doi noi concurenți. Aceștia au reușit să se integreze destul de repede cu ceilalți colegi de insulă, dar nu numai. Între cei doi nou-intrați s-a format rapid o prietenie specială. Cum au fost surprinși Marian Drăgulescu și Natalia Duminică.

a

Au dormit împreună la Survivor România

Ajunși în jungla din Republica Dominicană, cei doi noi concurenți s-au adaptat destul de repede la condițiile de trai și de joc. Mai mult de atât, Marian și Natalia au format o alianță din prima secundă în care s-au întâlnit și n-a durat mult până au apărut primele dovezi ale apropierii lor.

În imaginile obținute de camerele de filmat pe timp de noapte, cei doi apar dormind împreună. Cea care a sesizat ce se întâmplă între cei doi a fost chiar colega lor, Otilia, care i-a întrebat cum au petrecut prima noapte de pe insulă. Fără ezitare, Marian Drăgulescu a recunoscut că a dormit alături de Natalia.

Otilia Bilionera: Natalia, cum a fost prima voastră noapte?

Natalia Duminică: A mea? A noastră. Dar chiar era a noastră, dormea lângă mine.
Marian Drăgulescu: Am nimerit și unul lângă celălalt. Băi, am prins o noapte călduroasă.

Marian Dragulescu la Survivor Romania

Cine este Natalia Duminică

Noua concurentă a emisiunii Survivor România nu este străină de camere de filmat. Ea provine din Republica Moldova și cochetează cu televiziunea de la o vârstă fragedă. În 2011, a participat alături de mama sa la „Românii au talent”, oferind un show de belly dance. Ulterior, a revenit în cadrul competiției, dar singură, reușind să ajungă în semifinală și să-și ajudece premiul de originalitate.

Vedeta a participat și la un show difuzat de Antena 1, „Splash! Vedete la apă”. Vorbind despre începuturile ei în televiziune, Natalia a recunoscut că-și moștenește părinții, ambii cu veleități artistice: ”Mama mea, Aliona Duminică, este de profesie coregraf și după un șir de ani în care a dansat, a decis să-și deschidă școală proprie de Belly Dance. Părinții mei sunt dansatori, au lucrat împreună într-un colectiv unde s-au și cunoscut. S-au despărțit când eu aveam 4 ani. Tatăl meu este încă artist și cânta folclor. Nu mai păstrez legătura cu el”, declara Natalia, în urmă cu ceva timp.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com