Marian Godină ne spune cum să cumpărăm un pepene bun. Ce-l deranjează pe celebrul polițist - RADIO FX NET

Marian Godină ne spune cum să cumpărăm un pepene bun. Ce-l deranjează pe celebrul polițist

Marian Godina ne spune cum sa alegem cel mai bun pepene

Marian Godină ne spune cum să cumpărăm un pepene bun. Ce-l deranjează pe celebrul polițist

Marian Godină a relatat, marți, pe blogul său, un episod în care a mers să-și cumpere un pepene din piață. Polițistul a spus cum își alege el pepenele pe care vrea să-l cumpere, dar a dezvăluit și un moment care l-a deranjat la o doamnă bine dichisită.

Marian Godină a fost impresionat, în piață, de un bătrân, așa că s-a îndreptat către el. Acesta l-a întrebat pe omul legii dacă vrea să-i taie din pepene pentru a-l gusta, dar a refuzat.

”Mi-au atras atenția brațele omului mai în vârstă, cel care, cu multă dexteritate, arunca pepenii din dubă. Aș fi zis că e un atlet cu multe ore petrecute în sala de forță și ședințe de solar pentru culoarea potrivită de concurs. Erau de fapt ore nenumărate de muncă pe câmp, petrecute în arșiță. Am cerut un pepene și băiatul responsabil de prinsul pepenilor a venit lângă cântar, prilej bun și pentru domnul în vârstă să ia o bine meritată pauză. M-a întrebat pe care-l vreau și i-am indicat un pepene nici prea mare, nici prea mic. M-a întrebat dacă vreau să-l taie și i-am spus că nu vreau”, a scris omul legii pe blogul său.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com