Mario Iorgulescu rămâne în libertate! Judecătorii au anulat mandatul de arestare

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, rămâne în libertate, în ciuda faptului că a provocat un accident mortal anul trecut, fiind aflat sub influența drogurilor.

Chiar dacă Tribunalul București solicitase în martie arestarea în lipsă a acestuia, situația s-a schimbat subit, iar fiul lui Gino Iorgulescu va rămâne în libertate, mandatul de arestare fiind anulat.

Mario Iorgulescu rămâne în libertate

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, rămâne în libertate, după ce Cristian Ene, avocatul său, a contestat decizia Tribunalului și a câștigat la Curtea de Apel București, astfel că mandatul de arestare a fost anulat.

Decizia de arestare în lipsă a lui Mario Iorgulescu a fost luată de Tribunalul București la începutul lunii martie.

Fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat, iar ulterior s-a aflat că acesta consumase cocaină.

Fiul lui Gino Iorgulescu se află la o clinică în Italia

Între timp, Mario Iorgulescu se află internat la o clinică din Italia, acolo unde a fost transferat de urgență pe data de 31 octombrie 2019.

.

Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare, de asemenea consumase și cocaină.

În urma impactului, un bărbat de 24 de ani a decedat, tată a doi copii, un băiat de patru luni și o fată de șase ani.

Cazul lui Mario Iorgulescu a stârnit rumori și în spațiul public, iar Raed Arafat, secretarul de stat din partea MAI, a anunțat că măsurile împotriva celor prinși la volan după ce au consumat droguri trebuie înăsprite:

Măsurile care se iau împotriva celor care consumă droguri la volan şi măsurile de prevenire după depistare poate că vor trebui înăsprite.

În sensul că o persoană depistată cu consum de droguri să se asigure că nu mai conduce autovehiculul doar dacă persoana respectivă nu mai consumă droguri.

Pentru că acest consum de droguri nu este un lucru simplu. E mult mai greu decît consumul de alcool. Deci consumul de droguri şi condusul nu trebuie să fie combinate niciodată”.

„Va trebui, la un moment dat, să ajungem acolo cu legea adică dacă te prinde că ai consumat şi îţi retrage carnetul, o lună, două sau trei şi să se demosntreze apoi că nu mai consumi droguri la volan, vedem că ucide ca şi alcoolul.

Numai că la droguri dependenţa este una foarte greu de combătut şi care creşte şi creşte şi trebuie să fim foarte atenţi cum combatem acest aspect.

Părerea mea este că legea trebuie să permită suspendarea carnetului pînă la o atestare că persoana este curată de consumul de droguri pentru o perioadă de timp”, a mai spus Raed Arafat.

Sursa: fanatik.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com