Marius Elisei a înlocuit-o pe Oana Roman. Afaceristul a ales o blondă cu ochi albaștri

Marius Elisei a înlocuit-o pe Oana Roman.Fiica fostului premier al României, Oana Roman s-a despărțite de tatăl fetiței sale, Marius Elisei. După ce s-a zvonit în presă că acesta ar fi plecat de acasă pentru o altă femeie, pe site-ul afacerii de articole vestimentare al bărbatului au apărut imagini cu o nouă femeie, blondă cu ochi albaștri.

a

Marius Elisei a înlocuit-o pe Oana Roman. Afaceristul a ales o blondă cu ochi albaștri

Marius Elisei a înlocuit-o pe Oana Roman. Se pare că Marius Elisei a renunțat definitiv la Oana Roman. Cei doi au decis să pună capăt căsniciei, cu toate că au o fiică împreună. După ce s-au despărțit, afacerea familiei, mai exact site-ul cu articole vestimentare i-a rămas lui Marius Elisei. Astfel, Oana i-a interzis acestuia să mai folosească fotografii cu ea pe site. Respectându-i decizia, Marius a înlocuit-o pe aceasta cu o blondă cu ochi albaștri. Mai mult, Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor România apare pe site-ul de haine al lui Marius Elisei.“Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, inlocuita de o blonda cu ochi albastri

Oana Roman a făcut anunțul despărțirii înainte de sărbătorile de iarnă. Aceasta a menționat cu ochii în lacrimi că partenerul ei i-a luat și afacerea. Deși multă lume a crezut că cei doi s-au separat din cauza neînțelegerilor provocare din cauza magazinului de haine, nu aceasta a fost motivul. Marius și Oana, se pare că nu se mai înțelegeau și și-au dat seama că nu mai există pasiunea de la începutul relației. Vedeta a declarat că nu mai exista nicio apropiere de mult timp între ei, iar asta a dus la despărțirea drumurilor. Iubirea înseamnă loialitate, înseamnă încredere necondiționată, înseamnă respect, înseamnă prietenie, înseamnă pasiune și dorință. Dar fără respect, încredere și prietenie, pasiunea moare, a scris Oana Roman pe Instagram. Oana Roman și Marius Elisei nu se află la prima despărțire, dar aceasta pare că este una definitivă.

Drama Oanei Roman

După ce s-a despărțit de Cornel Păsat, Oana și-a găsit liniștea în brațele lui Marius, iar cei doi s-au căsătorit în urmă cu șase ani. Aceștia au împreună o fetiță, pe Izabela. De-a lungul anilor, Oana și Marius s-au confrunat cu multe probleme, dar de fiecare dată au reușit să le depășească.

Invitată în platoul emisiunii moderată de Mihai Gâdea, de pe Antena 3, vedeta a vorbit despre drama cumplită prin care a trecut. Oana a spus că din cauza bullying-ului la care a fost supusă de mai bine de 20 de ani, a intrat în depresie și s-a îngrășat. Aceasta a mărturisit că a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza glumelor care se făceau pe seama greutății sale. „Eu am fost victima bullying-ului 20 și ceva de ani. A fost foarte greu, mai ales că nu le-am răspuns acestor oameni. Oamenii ăștia și-a făcut păcate pentru trei generații pentru că nu au știut de ce am ajuns eu așa. Eu eram un copil care făcea sport. După Revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost rupră de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult”, a spus Oana Roman. Cu toate că se simțea atacată, Oana nu le-a dat replici celor care au făcut glume pe seama sa.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com