Marius Elisei iubește din nou! Oana Roman l-a dat de gol: „Îi este frică”

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat de curând, în mod amiabil, iar acest lucru deja se vede. Deși au trecut doar câteva luni de la momentul rupturii definitive, Marius Elisei are o nouă iubită. 

Marius Elisei are o nouă relaţie

Recent, Oana a fost prezentă în cadrul unei emisiuni TV, unde a povestit că Iza nu mai petrece timp suficient cu tatăl ei. Vedeta l-ar fi rugat să meargă împreună într-o vacanță, însă acesta a refuzat pentru că ar avea o nouă iubită.

„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. 

Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are”, a spus Oana Roman.

Oana Roman a mai spus că, Marius Elisei evită să mai stea în preajma ei,în ultima perioadă, iar asta va ajunge să o afecteze, de fapt, pe fiica lor, Iza.

Mai mult, Oana a spus că a stat de vorbă cu fostul ei soțși a încercat să îi explice că Isabela are nevoie să petreacă timp în compania ambilor părinți, însă Marius nu a înțeles. Vedeta a aflat că bărbatul are o nouă relaţie, și-a dat seama că refuzurile constante ar putea avea legătura cu noua femeie din viața lui, potrivit wowbiz.

„I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem. Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină. Probabil că îi e frică să nu își strice această relație”,  a adăugat Oana Roman. 

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com