AD

MONDEN

Marius Elisei, reacție furioasă pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat cu fostul soț al Oanei Roman

todaymartie 3, 2023

Background
share close
AD
AD

Marius Elisei și Oana Roman și-au luat rămas bun în urmă cu puțin timp, însă, cei doi au început să își arunce cuvintele grele pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, bărbatul a declarat faptul că a început să fie căutat de multe persoane.

Marius Elisei, reacție furioasă pe rețelele de socializare

Marius Elisei, hotărâre neașteptată după despărțirea de Oana RomanFostul partener al Oanei Roman a oferit o reacție pe rețelele de socializare, după ce Oana Roman a decis să posteze o conversație privată cu acesta în care îl mustrează pentru faptul că nu îi răspunde la mesaje, pentru a vorbi cu fetița lui. Totodată, Marius Elisei și-a anunțat persoanele apropiate că și-a schimbat numărul de telefon, deoarece nu mai poate avea acces la cel vechi.

„Acest mesaj este pentru cei care mă caută pe celălalt număr. Spun celălalt pentru că a fost închis și trebuie să îmi iau un alt număr de telefon din păcate, dar asta e, mergem mai departe. Nu mă mai căutați pe acel număr de telefon pentru că nu mai este valabil.”, a explicat Marius Elisei, în mediul online.

Marius Elisei: „Atâtea jigniri și atâtea critici mi s-au adus aseară”

De asemenea, bărbatul a simțit nevoia să facă câteva declarații despre faptul că a primit numeroase critici, în urma mesajului public pentru mama copilului său.

„Am observat aseară că foarte multă lume și-a dat cu părerea și chiar și-a dat cu părerea într-un mod în care nici ei nu cred că știu de ce au făcut-o, dar mă rog, este alegerea fiecăruia. Atâtea jigniri și atâtea critici mi s-au adus aseară pentru cum am putut să fac un lucru sau un gest… pot spune că nu m-ați atacat în niciun fel prin vorbele pe care mi le-ați adus, pentru că eu timp de 10 ani cu asta am fost învățat, așa că jignirile voastre nu sunt un lucru nou. Sunt atât de bine și sunt atât de fericit”, a declarat Marius Elisei, pe contul personal de Instagram.

SURSA: https://www.bzi.ro/marius-elisei-reactie-furioasa-pe-retelele-de-socializare-ce-s-a-intamplat-cu-fostul-sot-al-oanei-roman-4650006?utm_source=PROTV.CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR34iC66ZVNVOvp4aVNofRKdQsK-2J-C31Y45J-OyZ_iCeBXrRLeWycx8Bo

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com