Marius Elisei refuză să mai vorbească cu Oana Roman. Ce le-a dezvăluit vedeta fanilor

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu scântei la finalul anului 2020. Vedeta a anunțat pe pagina ei de Instagram că s-a separat de tatăl fiicei sale, Isabela. 

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit după șase ani de mariaj. Fiica lui Petre Roman a fost părăsită de Marius Elisei în prag de sărbători, pentru o altă femeie.

Oana Roman, părăsită de Marius Elisei

‘Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns.

Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea’, spunea vedeta la finalul lui 2020.

Ea a explicat că a trebuit să se conformeze cu decizia luată de soțul său. Deși nu și-a dorit această despărțire, nu prea a avut ce să facă. Cei doi nu mai locuiesc împreună, după ce Marius Elisei a decis să plece din casa acesteia.

Oana Roman s-a suferit enorm și s-a confesat prietenilor de pe Instagram. Ea a recunoscut că nu mai păstrează legătura cu Marius, deși ar mai avea multe lucruri de lămurit.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

‘Eu mi-aș dori, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătura cu Iza, dar doar eu îmi doresc asta’, le-a dezvăluit Oana Roman internauților care au întrebat-o dacă mai vorbește cu Marius.

Marius Elisei s-a îndrăgostit de altă femeie

Marius Elisei a decis să se despartă de Oana Roman pentru o altă femeie de care se pare că este îndrăgostit-lulea. Din informațiile prezentate de Playtech.ro, bărbatul și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua iubită.

‘El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită.

Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc’, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

Sursa: tacataca.prosport.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com