Marius Moga și Bianca Lăpuște s-au mutat în afara Bucureștiului. Cum este construită casa celor doi

Marius Moga și Bianca Lăpuște s-au mutat în afara Bucureștiului, chiar înainte de pandemie. Soția compozitorului a povestit cum arată locuința lor și cum își ocupă fiecare timpul liber.

„Suntem la pădure, Cernica. Acum sunt în bucătărie, m-ați prins în bucătărie. Bucătăria este pe gustul meu. E toată colorată, așa mi-am dorit. E o bucătărie deschisă, este foarte luminată, însă astăzi vremea nu ține cu noi. (…)  Din februarie ne-am mutat la casă, fix înainte de pandemie. A făcut totul mult mai ușor, mult mai simplu. Ne-am adaptat încet, încet.

Ne-am descoperit tot felul de pasiuni. Spre exemplu, eu mi-am găsit o pasiune pentru plante. Sunt înconjurată de plante. Chiar și în bucătărie. Îmi place să plantez foarte mult. (…) Grădina este mare. Casa este construită de așa natură încât nu ai acces la toată curtea din orice colț al casei. Fiecare colț al casei este cu partea lui de curte, cum ar veni.  În curtea din spate stăm cel mai des”, a mărturisit Bianca, pentru Vorbește Lumea.

Deși au mulți vecini, Bianca a mărturisit că nu mulți dintre aceștia au copii mici, astfel că, fiica lor nu prea are prieteni de joacă. „Acum așteptăm de la Andrei, de la Smiley, un bebe. Suntem vecini, în rest nu. Prietenii noștri mai vin pe la noi pentru că ne permite curtea să facem grătare”, a mai adăugat Bianca la Pro TV.

Sursa: libertatea.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com