Marte a intrat în zodia Leu azi noapte. Ce se întâmplă cu toți nativii

Planeta de acțiune Marte a intrat în Leu pe 11 iunie. Deși acest tranzit este, de obicei, un moment în care îți afirmi bravura în lume și faci pași spre a-ți atinge cele mai profunde pasiuni, de data aceasta, energia va fi un pic mai încrâncenată decât de obicei.

Saturn și Uranus se vor aspecta cu Marte într-un mod foarte tensionat, făcându-te să îți dorești să duci argumentele și discuțiile la următorul nivel. Vă răzvrătiți împotriva trecutului și a status quo-ului, creându-vă în același timp un spațiu pentru a evolua în mod unic odată cu vremurile.

Berbec

Ai chef să îți pui din nou inima la bătaie în iubire. Va fi o modalitate minunată de a începe vara. Dacă ești într-o relație sau un angajament, atunci este timpul să planifici o aventură interesantă cu partenerul tău semnificativ.

Taur

Sunt multe lucruri care trebuie făcute în acest moment, dar ești prea epuizat pentru a face ceva. Acest lucru poate duce la frustrări și iritații internalizate pe care le proiectezi asupra celorlalți. Organizează-ți timpul cu atenție pentru a te asigura că poți să te ocupi de tot și de mai mult.

Gemeni

Este în regulă să iei o pauză de la activitățile banale ale vieții din când în când. Singurul lucru este că trebuie să te desparți de grija pentru comisioane și sarcini – ceea ce s-ar putea să nu poți face. Concentrează-te pe imaginea de ansamblu; nu te obseda de detalii.

Rac

Banii au avut suișuri și coborâșuri în ultimele câteva luni. Acum este momentul să creați un plan de economii care să vă asigure longevitate și libertate. Dacă este nevoie, cereți sfatul unui prieten sau unui membru al familiei. Dar, nu luați criticile lor personal. Nu uitați: ei încearcă doar să vă ajute.

Leu

De cele mai multe ori, vă afirmați natura înflăcărată în situații și relații – mai ales când vine vorba de chestiuni în care credeți cu adevărat. Și, fiind cel mai dramatic semn al zodiacului, o duci la următorul nivel. Fă un pas înapoi și alege o rută pentru a-ți expune punctul de vedere și conduce cu dragoste.

Fecioară

Nu vrei să te afirmi în acest moment. În schimb, optezi pentru a sta în spate și a-i lăsa pe alții să preia cârma. Deși s-ar putea să te simți ciudat și inconfortabil să nu faci munca grea pentru a face ca prieteniile sau relațiile tale să funcționeze, este important să-i lași pe alții să facă munca pentru o schimbare de ritm.

Balanță

Se pare că în cercul tău de prieteni circulă multă dramă. Afli cine sunt prietenii tăi cei mai buni de dus sau de întors și cine sunt frățiorii tăi. Ține-ți ochii și urechile deschise. O mulțime de informații necesare îți vor fi dezvăluite în următoarele câteva săptămâni. Pregătește-te!

Scorpion

Oricât de mult ai încerca să scapi de ea, munca este în prim-planul minții tale. Acest lucru înseamnă că îți vei afirma toată energia pentru a-ți atinge obiectivele profesionale acum. Locul doi la birou nu va fi suficient, deoarece vrei să câștigi admirația șefului tău.

Săgetător

Fă un pas înapoi din situațiile tensionate și respiră. Odată ce îți permiți să te eliberezi de negativitatea reziduală și de toxicitatea care se află în interiorul tău, îți va fi ușor să decompresezi și să topești luptele interne pe care le ai și care s-au acumulat în interior. Apoi, îți poți elibera toate frustrările cu ușurință și blândețe.

Capricorn

Te concentrezi pe creșterea personală în acest moment și îți dai toată energia pentru a-ți transforma lumea. Nu lăsa nimic să stea în calea atingerii succesului. Vor exista piedici pe parcurs, dar vei reuși să te dezvolți cu viteza fulgerului. Mergi înainte spre atingerea dorințelor tale.

Vărsător

Se întâmplă multe drame în sfera relațiilor tale în acest moment. Singura modalitate de a evita intensitatea este să te detașezi de ea. Încetează să mai conduci cu ego-ul tău și să te gândești la tine însuți. Un parteneriat are nevoie de două persoane care să-l ajute să prospere și să înflorească, nu de una singură.

Pești

Să ai grijă de tine însuți necesită muncă. Acum, mai mult ca oricând, vrei să-ți dai toată energia pentru a-ți regimenta rutina zilnică. Acest lucru vă va asigura că sunteți deasupra faptului că dormiți suficient și că nu vă suprasolicitați. Dă-ți toată energia pentru a te lăsa să te odihnești și să te vindeci.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com