AD

HOROSCOP

Marte intră în Leu la 11 iunie. Cât de tare afectează zodiile acest eveniment

todayiunie 4, 2021

Background
share close
AD
AD

Luna iunie este plină de evenimente astrologice care ne influențează radical comportamentul în această perioadă. La data de 11 iunie, Marte intră în zodia Leu și aduce cu sine o mulțime de schimbări, pe toate planurile. Dacă unii vor avea o perioadă grea, alții vor avea parte de multe reușite.

Marte în Leu aduce noi experiențe

Marte în Leu de pe 11 iunie ne face să simțim să facem lucruri, să acționăm, suntem determinați să ne îndeplinim scopurile și obiectivele, dăm dovadă de o ambiție foarte mare, de hotărâre, dar și de energie. Suntem foarte ambițioși în această perioadă și vrem mereu să demonstrăm cât suntem de buni, pentru că avem mare nevoie de aprecierile celor din jur.

Acest tranzit accentuează nevoia voastră de aventură, de plăceri trăite intens, cheful de viață, dorința de a găsi satisfacții la tot pasul. Este o perioadă benefică pentru discuții cu oameni importanți, care vă pot aduce șanse unice, la care nici nu v-ați fi gândit măcar.

Marte în Leu influențează puternic sectorul comunicării. Astfel că veți fi mai combativi, mai implicați, mai determinați decât în alte dăți dar și provocările vor fi mai puternic resimțite. Nu vom reuși să le transmitem celor din jur ceea ce gândim exact și mesajele noastre vor ajunge schimbate în rău.

Simțim nevoia să ne demonstrăm autoritatea și să ne impunem mai mult decât de obicei. Veți avea ambiția și orgoliul de a demonstra cine sunteți și de ce sunteți în stare, pentru a vă asigura că și ceilalți vă cunosc puterea.

Probleme în plan amoros

Marte în Leu aduce multe probleme în plan amoros pentru majoritatea zodiilor. Nativii care se află deja într-o relație și au conflicte mari acum, nu reușesc să mai revină la sentimente mai bune. Nu luați decizii importante în acest sens, pentru că le puteți regreta apoi.

Totuși, unii dintre noi își vor putea găsi partenerul de viață chiar după 11 iunie. Lasă deoparte eșecurile și privește partea bună a lucrurilor. Ai ocazia acum să găsești pe cineva care se află pe aceeași undă cu tine și are gânduri mari. Vă axați tot mai mult pe ideea de căsătorie și vă doriți mai mult de la persoanele pe care le cunoașteți.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com