Martie este luna lor de aur, 3 zodii norocoase. Urmează 4 evenimente astrale majore

Urmează 4 evenimente astrale majore, unul din ele având loc chiar în noaptea de 17 martie.

Planeta Mercur intră în Semnul Peștilor alăturându-se triadei Neptun, Venus, Soare. Te vei simți mai creativ și mai inspirat. În special, artiștii vor fi influențați favorabil pentru a-și regăsi inspirația. Mercur în Pești predispune la visarea cu ochii deschiși, fiind alături de Neptun duce și la iubiri împărășite parțial.

Pe 20 Martie, Soarele intră în Berbecul, fiind și Echinocțiul de Primăvară. Începe Primăvara astronomică. Pe primul loc vor fi familia, casa, copiii, relațiile cu rudele. Schimbarea filozofiei generale de viață și activitate va duce la schimbări iremediabile pentru toată lumea.

Pe 21 Martie, planeta Venus se alătură Soarelui în Semnul Berbecului. Începe o perioadă dedicată iubirii și dezvoltării personale. Așadar, atributele venusiene vor căpăta nuanțe berbecești, adică impulsivitate, zgomot, dorință de a cuceri cu orice preț, chiar dacă subiectul sau obiectul atenției sale lasă de dorit și chiar ar trebui evitat.

3 zodii puternic impactate de evenimentele astrale

Pentru 3 zodii, luna Martie este de aur! Ele sunt considerate cele mai fericite din zodiac, până la finalul lunii. Vezi dacă te numeri printre preferații astrelor!

Scorpion

Te simți bine în pielea ta și ești gata să cucerești lumea. În a doua parte a lunii martie pare că totul este pe placul tău și lucrurile vor merge din ce în ce mai bine. Cum poți profita de darurile astrelor? Spune DA oricărei oportunități și pune în aplicare chiar și cele mai nebunești planuri. Vei vedea că te duc în locuri nesperate!

Pești

Pui pe plinul plan familia și nevoile celor dragi. Îți place să ajuți și ai o mare satisfacție când vezi că le aduci bucurie în suflet. Ești și tu foarte binedispus, mai ales pentru că cifrele din conturile bancare cresc nesperat de mult.

Capricorn

Nativii din semnul Capricornului simt mai ales impactul mutării Soarealui în Berbec. Din data de 20 martie până la mijlocul lui aprilie, totul îți merge ca pe roate. Un proiect la care lucrez de mult se definitivează. Asta îți oferă o mare satisfacție, atât personală, cât și pe plan financiar.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com