MĂRTURII CUTREMURĂTOARE DIN SPITALUL JUDEȚEAN DIN SUCEAVA: “DIN SACII NEGRI, PACIENȚILOR MORȚI LE SUNĂ TELEFOANELE!”

Gianina Ursu, nepoata unui bărbat de 68 de ani care a murit luni în Spitalul Județean din Suceava, a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Femeia susține că unitatea medicală a ajuns o sursă de infecție pentru pacienți și doctori.

Potrivit Gianinei Ursu, pacientul a fost internat în urmă cu patru zile, cu simptome de astm. Nu a fost testat pentru COVID-19, iar familia așteaptă rezultatele analizelor făcute după decesul său.

Unchiul meu a murit dimineață la ora 5. Nu răspundea la telefon și familia a intrat în panică, nimeni nu știa nimic. Avem în famillie o doctoriță care a dat telefoane în tot spitalul și așa a aflat că e mort. A aflat de la morgă”, a povestit Gianina Ursu.

În continuare, femeia a făcut o dezvăluire cutremurătoare: ”Cu o zi în urmă, unchiul meu spunea familiei că din sacii negri cu care sunt transportați pacienții morți sună telefoanele. Erau rudele care sunau să afle ce se întâmplă cu ei. Unchiul meu a fost marcat de această imagine. În cele din urmă, și el a murit în spital”.

În final, femeia mai precizează că a fost nevoită să dea zeci de telefoane pentru a afla detalii despre starea medicală a unchiului ei. ”Doctoriței din familia noastră care a încercat să afle ce se întâmplă i s-a spus că unchiul meu nu avea telefon și de asta nu au putut să anunțe familia că a murit. Dar el avea telefon, așa a ținut legătura cu familia. În plus, pe fișa de internare e trecut numărul de telefon al familiei, dar nu a sunat nimeni”, a mai povestit Gianina Ursu.

Sursa: cancan.ro

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !