Mărturiile emoționante ale Marinelei Chelaru. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele de sănătate

Marinela Chelaru este una dintre cele mai talentate și cunoscute actrițe de la noi. Ani de zile a strălucit pe sticlă și în teatre și are mii de fani care o aplaudă la fiecare reprezentație. Ea a intrat rapid în sufletele oamenilor prin felul ei de a fi. Acum, are probleme de sănătate și asta o face să stea departe de scenă. Iată ce mărturisiri a făcut.

Nu știu dacă m-aș mai întoarce pe scenă, nu știu dacă mă mai ține inima

Marinela Chelaru, în vârstă de 62 de ani, a povestit despre greutățile cu care se confruntă din cauza problemelor de sănătate. Actrița a fost nevoită să renunțe la ceea ce iubește cel mai mult, scena. Starea de sănătate nu îi permite să mai joace și acest lucru o întristează nespus de mult. Actrița și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri emoționante în cadrul unui interviu acordat celor de la impact.ro.

Când mă uit la televizor și văd serialul cu băieții de la trupa  în care am jucat și eu, îmi revin niște amintiri superbe. Nu știu dacă m-aș mai întoarce pe scenă, nu știu dacă mă mai ține inima. În primul rând sănătatea este primordială. Îți trebuie energie pentru că te consumă foarte mult. Trebuie să fii fizic sănătos pentru scenă. Îmi e frică să mă bag într-o chestie de asta. Sau dacă mi-ar da un rol, un regizor sau un producător, să fie unul mai mititel, atunci aș accepta. Nu trebuie să depun foarte mult efort. Îmi este dor de televiziune, de teatru și de film. Am avut niște perioade foarte superbe în tinerețe. Nu mă uit cu mânie înapoi, ci cu drag. Nu mai pot să mă urc pe cal să cuceresc Troia, am o vârstă.„, a spus Marinela Chelaru.

Marinela Chelaru a povestit faptul că temperaturile extreme nu îi fac bine și nu îi este deloc recomandat să stea în caniculă sau ger. Aceste lucruri îi pot degrada starea de sănătate care este deja șubredă. Vedeta a mărturisit că în această perioadă s-a ferit să iasă din casă din cauza caniculei. Ea a mai spus că este foarte atentă la fiecare activitate pe care o face din momentul în care a văzut moartea cu ochii deschiși din cauza problemelor. Actrița a precizat că singura ei frică este de Dumnezeu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com