Mărturiile unei profesoare care s-a luptat cu COVID-19! Ce simptome a avut şi cum a reuşit să se vindece: „Am cucerit coronavirusul!”

O profesoară din Marea Britanie în vârstă de 26 de ani, care suferă de diabet şi boli pulmonare, a vorbit despre cum a contractat şi învins coronavirusul. Femeia a mărturisit pentru Daily Telegraph pas cu pas cum a reuşit să se vindece de COVID-19.

a

Mărturiile unei profesoare care s-a luptat cu COVID-19!

Sarah Hal, în vârstă de 26 de ani, suferă atât de diabet de tipul 1, cât şi de o booală numită A1AT care îi afectează plămânii şi ficatul. Iar în momentul în care a contractat coronavirusul, asupra femeii a fost un pericol mai mare decât la ceilalţi pacienţi, ştiind că virusul COVID-19 se manifestă mai agresiv la persoanele care au şi alte boli.

La începutul lunii martie, Sarah a început să se simtă rău, dar a pus asta pe seama stresului de la catedră. Apoi a început să se simtă mai sensibilă la frig decât de obicei. Doar o zi mai târziu a dezvoltat o tuse persistentă şi a fost sfătuită să se auto-izoleze pentru 14 zile.

Mărturiile unei profesoare care s-a luptat cu COVID-19! Ce simptome a avut şi cum a reuşit să se vindece:
Mărturiile unei profesoare care s-a luptat cu COVID-19! Ce simptome a avut şi cum a reuşit să se vindece: „Am cucerit coronavirusul!” FOTO: Sarah Hall, SURSA: Daily Mail

A ajuns să vomite de până la patru ori într-o zi

După ce a sunat la urgenţe, ea şi operatorul au suspectat că suferă de COVID-19. Sarah avea dureri de cap şi spunea că îi venea să leşine aproape tot timpul. A încercat să rămână calmă, să bea cât mai multă apă şi să nu se gândească la coronavirus.

Două zile mai târziu credea că îşi revine. Respiraţia a devenit mai uşoară şi febra a fost mai suportabilă. Însă, după amiază a început să transpire. Apoi a început să vomite, să tuşească şi să se chinuie să respire.

A ajuns să vomite de până la patru ori într-o zi. Ea nu ştia dacă trebuie să meargă la spital pentru a nu risca să îi infecteze pe alţii. Deşi se simţea rău, a continuat să muncească de acasă şi planifica lecţiile.

La o săptămână după ce simptomele au apărut, începeau să fie mai uşor de suportat

Până seara zilei următoare s-a simţit rău. Apoi, la 19:00 seara a sunat din nou la urgenţe şi i s-a spus că trebuie să aşteaptă 9 ore pentru o ambulanţă şi un test. La ora 2:00, Sarah aştepta în continuare ambulanţa şi apoi a primit un telefon prin care operatorul spera să anuleze apelul.

Până la urmă a ajuns la spital cu maşina personală, prietenul ei fiind la volan. La ora 5:00 dimineaţa, Sarah a ajuns la Royal Free Hospital. În următoarea zi, testul pentru coronavirus a ieşit pozitiv.

Femeia a fost dezhidratată, apoi i s-au administrat lichide şi a fost trimisă acasă. La o săptămână după ce simptomele au apărut, începeau să fie mai uşor de suportat, însă nu putea să sufle lumânările de pe tortul ei aniversar. Deşi a avut diabet şi o boală la plămâni, a reuşit să învingă coronavirusul.

Sursa: stirimondene.fanatik.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com