Mașina lui Jador a fost spartă de hoți în Constanța. Artistul a rămas fără portofel

Jador trece prin momente cumplite, căci în urmă cu puțin timp mașina lui a fost spartă de hoți, în Constanța. Incidentul s-a întâmplat chiar după un concert pe care l-a susținut și odată ajuns în parcarea unde se afla bolidul său de lux a observat că automobilul avea geamurile sparte. Cântărețul a rămas fără portofel și face un apel disperat chiar către cei ce l-au jefuit.

Momente de panică pentru Jador! Mașina artistului a fost spartă de hoți chiar după un concert pe care l-a susținut în Constanța. Tâlharii au furat portofelul artistului și acesta s-a filmat imediat și s-a postat pe rețelele de socializare, făcând un apel disperat către cei ce l-au jefuit. Iată primele declarații ale lui Jador!

După ce a făcut accident cu mașina, în urmă cu foarte puțin timp, bolidul lui Jador a fost spart în timp ce acesta se afla la un concert. În momentul în care a observat că geamurile bolidului de lux sunt sparte și că îi lipsesc mai multe lucruri din mașină, precum și portofelul, cântărețul nu a mai stat pe gânduri și a făcut un filmuleț pe care l-a postat în mediul online.

Acesta le-a explicat fanilor tocmai a pățit, dar în același timp a făcut un apel disperat către cei ce l-au jefuit. Jador a transmis un mesaj vehement tâlharilor și le-a spus să ia toți banii din portofel, însă să-l aducă înapoi, căci are nevoie de actele pe care le avea în acesta.

De asemenea, Jador a filmat întreaga mașină pentru a le arăta fanilor care este situația, de fapt, surprinzând și geamurile sparte. Acesta a povestit rapid ce s-a întâmplat și a fost pe cât se poate de supărat.

„Te duci la spectacol și uite oamenii ce fac la mașină. Nu mai avem geamuri. Mi-a luat portofelul din mașină. Te rog frumos ia banii și golește-l și du portofelul, aruncă-l la o secție de poliție, trimite-l, fă ceva ca să fie bine”, a spus Jador pe internet.

De asemenea, Jador se afla alături de un alt amic de-al său și acesta a făcut același apel către hoții care l-au tâlhărit pe artist, respectiv că le-a transmis tâlharilor să golească portofelul și să ia toți banii din el, însă să-l înapoieze apoi, căci actele sunt foarte importante și Jador are nevoie de acestea.

„Care ai furat banii, cine ești tu să fii sănătos, dar adu-ne portofelul, avem plecări, ne trebuie buletinul”, a spus amicul lui Jador.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com