MĂSURI EXTREME DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI. JAPONIA DECLARĂ O NOUĂ STARE DE URGENȚĂ, CA URMARE A NUMĂRULUI MARE DE CAZURI DE INFECTARE

Din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu noul coronavirus, premierul Japoniei anunță o nouă Stare de Urgență. 

Premierul nipon Yoshihide Suga a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că executivul său preconizează să impună o nouă stare de urgenţă în regiunea capitalei Tokyo în faţa recrudescenţei contaminărilor cu noul tip de coronavirus, descriind drept „foarte severă” situaţia sanitară din Japonia, informează AFP şi DPA, agenții citate de Agerpres.

Yoshihide Suga şi-a exprimat speranţa că Japonia ar putea începe campania de vaccinare la sfârşitul lui februarie, precizând că el va fi printre primii care se vor vaccina, citează și economica.net.

Ce măsuri intră în vigoare,, în Tokyo

Starea de Urgență va intra în vigoare în Tokyo, inclusiv capitala națiunii și în zonele vecine, Kanagawa, Saitama și Chiba. Măsurile care intră în vigoare țin de închiderea restaurantelor și a barurilor care servesc alcool. Autoritățile le recomandă cetățenilor să nu iasă din casă seara și să respecte, în continuare, măsurile impuse pentru a se proteja de infectarea cu noul coronavirus.
Guvernul lui Suga nu a anunțat încă măsuri detaliate. Dar, deși declarația de anul trecut a fost la nivel național și a acoperit o gamă variată de companii, domeniul de aplicare al măsurilor ar trebui să fie mai restrâns de această dată, deoarece echipa sa încearcă să minimizeze impactul economic.

Experții susțin că locurile în care se consumă alcool și mâncare sunt cele mai periculoase și reprezintă cel mai mare risc de infctare. De asemenea, persoanele relativ active, între 20 și 50 de ani, prezintă un risc ridicat de a contracta virusul și de a-l transmite acasă sau la locul de muncă.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com