Matilda Pascal Cojocărița a fost lovită de fostul soț. Cântăreața a povestit cu ochii în lacrimi: „N-am meritat asta, eram un om corect”

Puțini știu că Matilda Pascal Cojocărița (64 de ani) a fost bătută de fostul soț, în tinerețe. Fermecătoarea cântăreață de muzică populară și-a spus povestea în emisiunea lui Denise Rifai.

a

Matilda Pascal Cojocărița susține că în tinerețe a fost victima violenței domestice, însă a rămas în relații americale cu fostul soț, până la moartea acestuia.

Fosta Miss România 1979 (n.r. – prima Miss din România „Muncă, tinerețe, frumusețe”) a fost căsătorită cu Ioan Cojocărița timp de 13 ani. În urma relației a rezultat un băiat, Alin Pascal Cojocărița.

„Îi port respectul acolo unde este – pentru că a murit acum un an -, deoarece mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lume: acest copil, Alin. La 21 de ani și jumătate, când m-am căsătorit cu el, a fost foarte frumos, o tinerețe frumoasă, un cuplu frumos, admirat de lume.

Nu m-a întrebat niciodată unde mă duc, cu cine mă duc în turnee, la spectacole. Probabil era un om interiorizat, un om care suferea în interior, iar uneori se exterioriza prin a lovi.

O făcea! Cel puțin o dată-de două ori pe an o făcea… Dar o făcea urât… Și n-aș fi meritat lucrul acesta, pentru că eram un om corect. A fost primul bărbat în viața mea și nu cred că aș fi meritat lucrul ăsta. Dar s-a întâmplat, n-a fost o nenorocire, mi-a rămas un prieten bun, foarte bun, tatăl copilului meu”, a declarat Matilda Pascal Cojocărița, la Kanal D.

Ulterior, Matilda Pascal Cojocărița l-a părăsit pe Ioan Cojocărița și s-a cuplat cu Ștefan Cigu, care i-a devenit soț.

Mesajul dureros al cântăreței Matilda Pascal Cojocărița după decesul fostului soț

Anul trecut, după decesul fostului soț, cântăreața a publicat un mesaj emoționant.

„Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr, cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, copilul nostru. Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață.

De data aceasta, soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna… Ne-ai părăsit! Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele, Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris solista, în dreptul unei imagini în care apare ea, alături de fostul soț și de fiul lor.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com