Medic chirurg prins în flagrant când lua mită. Cât a putut să ceară de la o familie din Brașov! Marian Godină a stat în umbră - RADIO FX NET

Medic chirurg prins în flagrant când lua mită. Cât a putut să ceară de la o familie din Brașov! Marian Godină a stat în umbră

Un medic de chirurgie cardiovasculară din Brașov a fost prins când lua mită de la soțul unei femei pe care tocmai o operase. Flagrantul a fost organizat cu ajutorul polițistului Marian Godină care a stat în spatele operațiunii. Totul a plecat de la un mesaj pe Facebook pe care Godină l-a primit din partea unui bărbat. Acesta îi spunea că medicul le-a cerut 10.000 de lei în schimbul unei intervenții chirurgicale desfășurate la Spitalul Județean de Urgență Brașov.

Medicul a pretins 10.000 de lei pentru o intervenție chirurgicală

Cazul a ieșit la iveală după ce un membru al familiei a apelat la Marian Godină și l-a întrebat cum ar trebui să procedeze în acest caz. Polițistul l-a îndrumat către un coleg care a organizat flagrantul.

Medicul a fost prins în fapt. Abia primise suma solicitată de la familia pacientei pe care o operase. Oamenii îi dăduseră 2.000 de lei, iar acum s-a făcut restul plății de 8.000 de lei. Suma solicitată de către medicul chirurg a fost de 10.000 de lei.

Medicul brașovean a fost reținut pentru 24 de ore pentru luare de mită. În cursul zilei de miercuri, 3 noiembrie, va ajunge în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Chirurgul de la Spitalul Județean Brașov neagă că ar fi luat mită

Chirurgul cardiac neagă acuzațiile care i se aduc. Potrivit Observator, bărbatul ar fi declarat că banii respectivi, primiți după operație, ar fi fost pentru un consult, nicidecum o mită. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

La postarea lui Marian Godină s-au adunat într-un timp foarte scurt peste 23.000 de aprecieri, 2000 de comentarii și 1000 de distribuiri. Internauții s-au revoltat și au condamnat comportamentul medicului. Mulți au spus că este o crimă condiționarea actului medical și că ceea ce a făcut doctorul respectiv este impardonabil.

A comentat și Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății care i-a spus lui Godină că nu are de ce să fie mustrat de conștiință.

Nu are de ce sa te mustre conștiința. Medici tineri pleacă din țară pentru că nu sunt scoase posturi la concurs – posturile sunt ocupate de mulți astfel de tovarăși care își bat (superiori) joc de oameni necăjiți, a scris Vald Voiculescu la postarea lui Godină.

Medicul a fost reținut în cursul serii de marți, 2 noiembrie, iar miercuri va fi prezentat în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com