Medic detaşat la Suceava să trateze bolnavii de coronavirus şi-a revăzut fetiţa după 10 zile, de la distanţă

Alina Cigoli-Senescu este medic rezident la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, în prezent detaşată la spitalul din Suceava pentru a-şi ajuta colegii care fac faţă cu greu cazurilor de coronavirus.

Alina a plecat voluntar la Suceava pe data de 24 martie, urmând să se alăture eforturilor medicilor de aici timp de o lună de zile. 

Medicul rezident are 30 de ani şi o fetiţă de 4 ani, pe care a revăzut-o după 10 zile, de la distanţă. Imaginea revederii e tulburătoare și a devenit virală: „Sunt medic rezident, medicină de urgenţă, anul V, la Iaşi. Sunt detaşată la Suceava timp de o lună„, a povestit tânăra.

Întâlnirea asta mi-a dat putere!„, a scris Alina, pe Facebook, unde a și publicat fotografia înfăţişând emoţionanta revedere cu fiica ei.

sursa: romanitv.net

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com