AD

SANATATE

Medici, avertisment teribil: coronavirusul NU dispare din corp. Sute de pacienți, retestați pozitiv

todayaugust 20, 2020

Background
share close
AD
AD

Pacienții vindecați de noul coronavirus nu scapă de boală. Este avertismentul mai multor medici infecționiști care atrag atenția că cei care înving noul tip de virus se pot reinfecta. Grav este, spun specialiștii, că apar pacienți vindecați și externați la care virusul reapare.

Medicii atrag atenția că noul coronavirus le poate da bătăi de cap chiar și celor care au trecut prin boală. Aceștia spun că virusul, odată instalat, se poate reactiva, chiar dacă va dezvolta forme mai ușoare ale bolii.

“Nu poate fi vorba de repătrundere a virusului în organism, ci poate fi vorba despre o redeșteptare. Se pare că el rămâne cantonat undeva la nivelul aparatului respirator și, în anumite condiții, poate provoca această redeșteptare cu teste pozitive”, a spus, într-o intervenție la Realitatea PLUS, Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași. 

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, boala este cel mai contagioasă cu două, trei zile înainte ca pacienții să dezvolte simptome. 

România se află, de câteva zile, în topul țărilor europene cu cele mai multe infectări. 

Sursa: realitatea.net

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com