Medicii din Rusia, îndemnați să mintă în legătură cu decesele provocate de Covid-19

Mai mult de o treime din cadrele medicale din Rusia spun că au primit instrucțiuni să transmită numere mai mici decât cele reale în privința deceselor provocate de Covid-19.

a

Acesta este rezultatul unui sondaj la care au participat 509 cadre medicale, scrie meduza.io. Mulți dintre cei chestionați au spus că li s-a cerut ca pacienții cu coronavirus care mor din cauza unei pneuomonii să nu fie trecuți ca victime ale epidemiei.

Autoritățile ar dori ca în acest fel să ”îmbunătățească” statisticile Rusiei în privința mortalității provocate de Covid-19.

Sondajul a apărut pe aplicația de telefonie mobile “Spravochnik Vracha” (Manualul doctorului). 23,4% dintre respondenți au spus că spitalele lor nu sunt pregătite pentru a primi pacienți cu noul coronavirus, iar 16,1% au susținut că spitalele în care lucrează au fost sufocate de numărul mare de pacienți.

De asemenea, 40% au afirmat că echipamenele de protecție sunt precare sau insuficiente și, cel mai grav, 90% dintre ei cred că au intrat în contact direct cu persoane infectate.

Sursa: stirileprotv.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com