Medicul Adrian Marinescu, de la ”Matei Balș”, ipoteză: S-ar putea să existe un ALT VÂRF, în toamnă

Medicul Adrian Marinescu, de la ”Matei Balș”, a atras atenția asupra unui alt vârf al pandemiei de Coronavirus, dincolo de cel din aprilie-mai. 

”Aș vedea și parte plină a paharului. În România, prin comparație cu ce se întâmplă în alte țări europene, la noi, lucrurile sunt încă în echilibru și să sperăm că vor rămâne așa. Dacă ne gândim la numărul de îmbolnăviri, cazurile severe și decese, ele sunt sub media europeană. Sigur că va mai dura, vor fi săptămâni grele de acum încolo, astfel că nu putem trage linie.

Ce e foarte important, când vorbim de această pandemie, e că va fi un interval lung până când va fi cu totul rezolvată. Vom vorbi de luni de zile, chiar dacă lucrurile se vor așeza, să spunem, în două luni de acum încolo, asta nu înseamnă că e rezolvat. S-ar putea să existe și un alt vârf, care să fie în toamnă.

Depinde de ce vor face țările la nivel global, ce măsuri vor lua. Pot fi țări cu număr mic de cazuri, dar care să nu-și ia măsuri preventive și să ajungă să aibă un număr mare de cazuri și atunci, e posibil ca acel foc care mocnește să se reaprindă, chiar dacă nu cu aceeași forță, dar se va întâmpla. 50.000 de decese înseamnă foarte mult, dar dacă ar fi să comparăm cu alte situații similare, numărul de decese ar putea fi foarte mare la nivel global”, a spus Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, la un post TV. 

Sursa: realitatea.net

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com