AD

Uncategorized

Medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan: Șansele de supraviețuire erau de 10%

todaymartie 6, 2019 3

Background
share close
AD
AD

Doru Herghelegiu, directorul executiv al clinicii Sanador, acolo unde Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii și a fost salvată de echipa de medici, a făcut dezvăluiri cutremurătoare, la Antena3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Andreea a avut șanse de supraviețuire 10 la sută!

A fost o situație critică. Se întâmplă un caz la 80.000. Este un accident dramatic, imprevizibil. Dar din cei cărora li se întâmplă asta, doar 10 la sută scapă!

Abia astăzi am reușit să stabilizăm tulburarea cardiacă. Apare într-un număr covârșitor de mare de cazuri. Este un anume factor care declanșează acesastă furtună. Și contează reacția medicilor care se focalizează pe eveniment. O reacție foarte bună a fost.

Șansa a fost de partea noastră. Orice pacientă poarte ajunge iî această situație”, a spus Herghelegiu.

”Este conștientă, a vorbit de mai multe ori cu familia”, a mai dat detalii directorii clinicii Sanador.

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Uncategorized

BANCUL DE WEEKEND | „MAMĂ, DISEARĂ NU DORM ACASĂ”

– Mamă, diseară nu dorm acasă. – Aoleu! Dar unde dormi, puiule? – Dorm la una. – Nu îmi vine să cred ce spui. Așa te-am crescut eu? – Mamă, am 40 de ani! – Hai acasă, că îți face mama piure cu copănel. – Și cu sosuleț? – Și […]

todayianuarie 19, 2024 21


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com