Medicul Streinu-Cercel, semnal de alarmă: „Acest virus parșiv se ascunde în praf”

Medicul Adrian Streinu Cercel trage un semnal de alarmă pentru români! Se pare că virusul car ene-a speriat pe toți se ascunde chiar și în praf, lucru confirmat astăzi și de medicul Virgil Musta de la Timișoara.

a

Medicul Streinu-Cercel, semnal de alarmă: „Acest virus parșiv se ascunde în praf”

Streinu Cercel a precizat că noul coronavirus se ascunde în rpaf și mizerie și din această cauză le-a cerut autorităților locale să dezinfecteze parcurile și gardurile.

” Acest virus parșiv se ascunde în praf și în mizerie. De aceea, am rugat pe toată lumea, toate autoritățile locale, să iasă spele bine străzile, gardurile, parcuri pentru că acolo se găsește virusul”, a spus Streinu Cercel.

Totodată, managerul de la Institutul Matei Balș din Capitală a atras atenția asupra nevoii de calm, în această perioadă atât de dificilă pentru noi toți.

„Cea mai mare nevoie în momentul de față o reprezintă nevoia de calm și de liniște. Atunci când suntem calmi, nu suntem pătimași, nu ne enervăm, atunci vom face lucrurile cât se poate de bine și nu vom greși. Dacă ne agităm, avem șanse să greșim”, a afirmat șeful Institutului Matei Balș.

Streinu Cercel a ținut să precizeze că și prin utilizarea telefoanelor mobile ne putem infecta foarte ușor cu noul tip de coronavirus. El trage un semnal de alarmă pentru toată populația să curețe extrem de bine telefoanele înainte de orice fel de utilizare.

Unde e curățenie, nu e virus. Virusul stă pe jos, pe clanțe, pe uși, pe geamuri. Acolo unde punem mâna este și virusul. De-acolo îl luăm și-l ducem cu telefoanele mobile pe față și apoi îl tragem de pe față și-l ducem în dreptul nasului”, a declarat profesorul Streinu-Cercel.

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com