Mercur intră în Fecioară. Care sunt zodiile cele mai afectate

Luna august este plină de evenimente astrologice importante, care produc schimbări radicale în viețile noastre. La data de 12 august, Mercur intră în zodia Fecioară  și va produce schimbări în lanț. Multe aspecte din viața noastră se vor pune la punct.

Mercur în Fecioară din 12 august

Acest eveniment afectează aproape pe toată lumea, dar unii nativi vor fi ceva mai tulburați. Din 12 iunie, când Mercur intră în Fecioară, Gemenii vor avea probleme de comunicare, o stare generală negativă, care îi va face greu de suportat de către cei din jur. Comunicare va fi una destul de defectuoasă și niciun mesaj nu va ajunge la destinatar așa cum trebuie.

Pentru Fecioare, cum este momentul pentru idei practice, pentru concretizarea unor planuri importante. Tot ce îți propui se va îndeplini și vei reuși să ajungi acolo unde ți-ai propus mai repede decât te așteptai. Dacă știi că are cine să te ajute, nu ezita să ceri seva sfaturi cu privire la modul în care trebuie să acționezi, pentru că totul merge mai ușor atunci când sunt mai mulți implicați.

Scorpionii sunt destul de tensionați și simt că nu mai fac față problemelor. Oricât de mult ar munci și oricâte eforturi ar face, nu reușesc să ducă nimic la bun sfârșit și sunt foarte afectați de faptul că totul merge pe dos.

Schimbări majore pentru zodii

Vărsătorii se simt de neînvins, dar vor vedea că lucrurile nu merg mereu așa cum își doresc ei. Pentru că are o tentă ceva mai tradiţionalistă şi conservatoare, Mercur în Fecioară îţi poate bloca ideile prea îndrăzneţe. Dacă ai un plan ceva mai ieșit din comun, sigur nu vei reuși să-l finalizezi, pentru că acest eveniment nu încurajează deloc încercarea de a ieși din tipare.

Pentru Pești, Mercur în Fecioară un moment cu o influența puternică, din punct de vedere psihologic și spiritual. Vei avea mai multă încredere în tine decât de obicei și vei face față mai ușor situațiilor neplăcute. De altfel, iubești mai mult și în sfârșit simți că ești iubit, pentru că mișcarea planetei favorizează această stare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com