Mercur Retrograd 14 ianuarie. Care sunt cele mai afectate zodii

La data de 14 ianuarie are loc unul dintre cele mai importante evenimente ale acestei luni. Mai exact, asistăm la retrogradarea planetei Mercur în zodia Capricorn, care ne va aduce schimbări majore în viață. Unele zodii vor fi pe deplin afectate de ceea ce se întâmplă și vor simți influența acestei mișcări.

a

Zodiile și Mercur Retrograd

Mercur Retrograd este oaia neagră a astrologiei, pe care toată lumea dă vina când este perioada lui. Totuși, este bine de știut că nu întotdeauna aduce ghinion, dar de data asta vor fi câteva zodii extrem de afectate de această mișcare.

Vor exista patru perioade în care Mercur este retrograd în 2022.

  • 14 ianuarie – 3 februarie
  • 10 mai – 2 iunie
  • 9 septembrie – 2 octombrie
  • 29 decembrie – 18 ianuarie 2023

Mercur Retrograd îi face pe Gemeni să fie creativi, plini de viață, inventivi, deschiși la noi experiențe. Deși sunt persoane tăcute, care au mereu ceva de ascuns și preferă să stea retrase, se pare că în această perioadă se vor schimba complet, lucru ce îi va uimi chiar și pe aceștia.

Devin mai comunicativi și prezența celor din jur în încântă. Începe să îi deranjeze singurătatea, chiar dacă până acum le plăcea. Mercur îi schimbă în bine pe acești nativi și le oferă șansa să se redescopere.

Zodii afectate de retrogradare

Scorpion, în această perioadă, nu trebuie să ignori sfaturile și nevoile celorlalți, dar mai ales să nu ignori semnele pe care le primești. În mod cert nu este o perioadă bună pentru a lua decizii, pentru că nu funcționezi deloc la capacitate maximă și starea ta nu este una prea bună.

Capricornii sunt cei mai afectați de tot ce se întâmplă. Vor cunoaște succesul în plan sentimental și relația de cuplu va cunoaște o mare înflorire. Vor avea, în schimb, probleme mari cu banii. Este cazul să învățăm să facem mai mult, dar cu bani mai puțini și să fim mai chibzuiți. Este mai mult o lecție decât o pedeapsă, o lecție despre cum să fii cumpătat, dar să îți duci planurile la bun sfârșit.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com