Mergem pe plajă cu Tom Boxer și noul său single – Never let go

Cu toții trăim vremuri grele și uneori poate ne simțim copleșiți, dar orice s-ar întâmpla, noi nu renunțăm la vibe-ul pozitiv și cheful de viață. Acesta este și mesajul noului single al lui Tom Boxer, intitulat “Never let go”, care ne face să simțim din nou gustul libertății și al distracției, cu fiecare notă muzicală atinsă.

Ce se îmbină perfect cu monotonia statului acasă? O piesă care să ne scoată din ritm. Artistul vine cu un sound fresh, gata să acopere playlist-urile ascultătorilor mulți ani de acum înainte, pentru că single-ul “never gets old”, așa cum spune și artistul în refrenul piesei.

“Toată această situație cu pandemia și statul acasă a fost productivă în felul ei. Mie îmi place să fiu optimist și să văd mereu perspectiva pozitivă a lucrurilor, așa că am simțit să împart din vibe-ul meu și celor din jur. Vreau să le dau din energia mea, să își traiască viața la maximum și să nu renunțe, indiferent de circumstanțe.”, transmite Tom Boxer.

Tom Boxer este un DJ și producător muzical român. El a lansat o serie de single-uri, printre care și “Morena”, care a ajuns pe prima poziție în Bulgaria, Polonia și România. De asemenea, hitul a intrat în top 10 în Ungaria și Israel. Următorul său single a fost “Deep in Love”, care a ajuns pe poziția a 8-a în România și Ungaria și pe locul 18 în Polonia.

Pregătiți un Pińa Colada și aterizați pe plajă cu Tom Boxer, ascultând “Never let go” pe toate platformele digitale: https://rtn.lnk.to/never_let_go 

Durata: 02:43
Compozitori: Cosmin Simionica, Papp – Eberhard Cristian
Editor: Roton Music Publishing
An: 2020
ISRC: RO-ROT-20-52301
Casa de discuri: Roton Music

Muzica: Tom Boxer, Cristian Eberhard

Text: Tom Boxer

Editor: Roton Music Publishing

© & (P): 2020 Roton Music

Sursa: Roton Music

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com