Mesaj amuzant pe o pancartă din piața din Brăila

Mesaj amuzant pe o pancartă, în piaţă. Sătul ca toţi clienţii să răscolească printre căpățânele de varză de pe taraba lui, un vânzător din Brăila a pus alături o pancartă cu mesaj amuzant.

Imaginea a fost pusă inclusiv pe Facebook, devenind virală. Mulţi internauţi s-au amuzat atât de mesajul transmis, cât şi de greşelile gramaticale. Poza a fost făcută de o doamnă din Brăila, care mersese la piață pentru a-şi face cumpărăturile. Prin imortalizarea mesajului de pe pancartă, a stârnit hohote de râs.

Bineînţeles, imaginea a stârnit numeroase reacţii, iar cei care au văzut-o au postat şi comentarii.

„Ați văzut dacă nu ați respectat anunțul? Iată peste ce «varză» ați dat”, “Un filozof naiv/nativ și cât este de profund! Cred că era mai simplu să scrie: «Nu căutați, sunt aceleași verze!». Parafrazând, am spune: «Nu mai căutaţi în van adevărul, binele, fericirea etc. este același peste tot!» și “Este «grele» cu gramatica”.

De altfel, acesta nu este singurul mesaj de pe o pancartă din Brăila. De-a lungul timpului, și alte mesaje amuzante, din alte orașe, au fost pozate și postate pe rețelele de socializare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com