Mesajul fetei al cărei tată a fost răpus de coronavirus: „Să nu mai trateze această pandemie cu superficialitate!”

Tânăra din Suceava și părinții ei au fost infectați cu noul coronavirus. Doar Ioana și mama ei au rezistat în fața virusului, în timp ce tatăl său a decedat.

Mesajul fetei al cărei tată a fost răpus de coronavirus. Declarații despre evoluția bolii

Tânăra a decis să scrie acest mesaj pentru a semnala gravitatea acestui virus, pe care și ea și familia ei l-au tratat cu superficialitate, până în momentul în care starea lor de sănătate s-a agravat.

„Înainte ca tu să știi, totul începe cu o febră; 37 de grade, nimic îngrijorător, e o banală gripă. Te trezești următoarea zi 38, 39 de grade…începi să îți pui semne de întrebare. Dar, înainte să te ridici din pat, realizezi că te doare fiecare mușchi, fiecare osișor din corp de parcă cineva te taie,te sfâșie, de parcă te cioplește cu dalta. Mai apoi, realizezi că florile nu mai au miros, mâncarea nu mai are gust și în tine începe să crească teama de a fi infectat.”

Tratamentul agresiv din spital

Ioana susține că în Spitalul din Suceava nu au fost tratați corespunzător. Au fost ignorați, deși se simțeau din ce în ce mai rău. Erau sleiți de puteri, respirația era tot mai anevoioasă și prezentau chiar sângerări nazale, iar personalul medical continua să-i evite.

După numeroasele insistențe ale tatălui ei de a fi consultat, acesta a fost transferat la „o secție de terapie intensivă improvizată la primul etaj al clădirii respective.” Până acolo, bărbatul a mers pe propriile picioare, pentru că spitalul lu avea targă.

De-a lungul orelor petrecute la terapie intensivă, aparatele indicau o saturație tot mai slabă. În acest timp, tânăra și mama ei se rugau pentru bărbatul care avea să piardă lupta cu noul coronavirus. Fata mărturisește că a avut un vis în care tatăl său își revenise și bucuroasă, a mers alături de mama ei la ATI. Acolo, tatăl ei zăcea mort de câteva ore, singur.

Tânăra spune că această experiență a marcat-o. Ea a înșeles că: virusul „nu te întreabă dacă îl primești în organismul tău. Singurul care își pune întrebări în final ești tu

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com