MESAJUL HAIOS PE CARE L-A PRIMIT O CLIENTĂ DE LA UN ANGAJAT STARBUCKS. FEMEIA A RĂMAS MASCĂ

O clientă Starbucks susține că în momentul în care a primit comanda de cafea, aceasta a venit ”la pachet” și cu un ”mesaj secret” din partea unui angajat.

Clienții Starbucks sunt familiarizați cu ideea transpusă de companie, prin care numele cumpărătorilor este scris pe comanda făcută. De multe ori, însă, numele acestora este scris greșit. Există răutăcioși care spun că această strategie este făcută pentru a le crește popularitatea mai mult, deoarece majoritatea postează ”greșelile” pe rețelele de socializare.

O clientă Starbucks, însă, a primit un altfel de mesaj. Nu cu numele ei ci… cu un compliment ”secret”. Când a primit comanda, în partea de sus a paharului era o săgeată trasă în jos, unde era tipărit mesajul companiei pentru clienți. Angajatul a acoperit câteva cuvinte din textul: ”Atenție! Băutura pe care urmează să o savurezi este extrem de fierbinte” și a reieșit textul: ”Atenție! Ești extrem de fierbinte”.

Colac peste pupăză, Ashley nu era singură la Starbucks ci împreună cu soțul ei. Videoclipul amuzant s-a viralizat rapid și are peste 1 milion și jumătate de vizualizări.

Mesajul primit de o clientă Starbucks

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com