Mesajul incredibil pe care ucrainenii aflați pe Insula Șerpilor l-au transmis atunci când au fost somați de ruși să se predea

Treisprezece poliţişti de frontieră ucraineni au murit, joi, apărând Insula Şerpilor, capturată de forţele armate ale Rusiei.

a

CNN anunță că a apărut o înregistrare audio care pare a fi un schimb de replici între poliţişti de frontieră ucraineni de pe Insula Șerpilor și un ofițer al Marinei Ruse.

Potrivit înregistrării, ofițerul rus a spus: “Aceasta este o navă militară de război. Aceasta este o navă militară de război rusească. Vă sugerez să lăsați armele și să vă predați pentru a evita vărsarea de sânge și victime inutile. În caz contrar, veți fi bombardați”.

Unul dintre ucraineni a răspuns: “Navă de război rusească, du-te la naiba”.

Apoi, cei 13 poliţişti de frontieră ucraineni au murit luptând cu inamicii.

Preşedintele Ucrainei, Volodomir Zelenski, a anunţat că îi va decora postmortem pe cei căzuți la datorie.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com